Gondolkodtatok már, hogy a "gép" kitölti az életeteket?
nem vágytok hasznosabban élni az életetek?????? szüleitekkel mikor beszélgettek??? addig használjátok ki,míg van rá lehetőség, mert később bánni fogjátok, hogy az elcse5zett gép fontosabb volt...csak akkor már késő lesz!
Mindenkit behálóz az internet világa (legyen az idős vagy fiatal) fogadnék, ha lekerülnétek egy olyan közegbe, ahol nincs net, elvonási tüneteitek lenne!!!!
a hazaúton már melegítenétek az ujjaitokat!!!
Nem veszitek észre hogy milyen csalóka ez a világ?!?!?!?!
Ja és mielőtt félreértés esne, nekem nincs "gépem" otthon, nem vagyok függő, nem mindennapi program...de minek is mentegetőzöm!!
"akinek nem inge...ne vegye magára"
Teljesen igazad van, de tudod, ha neked is meglenne a sims3 és a 2 akkor te sem bírnád ki..:)
Egyébként a szülős dologban egyetértek!!
Szép, hogy ilyenekre gondolsz. De aki már nem tud leszokni a gépről, mint pl. én:), az inkább abban nyilvánítja ki a szeretetét, hogy segít takarítani (pedig nem szeretek stb..) A fontos dolgokat meg így is meg tudom beszélni velük, és mindig van elég időnk, amit egymással tölthetünk.(persze ez családfüggő)
De nekünk meg is szabják, hogy egy nap pl 1-2 óránál többet nem játszhatunk (hétvégén!!), és így van időnk az egyéb, fontosabb dolgok elvégzésére is:P
Nem önt el a kosz, szoktam beszélgetni a szüleimmel is, segítek itthon. Akkor nem mindegy neked? Én a gépen nézek filmeket, sorozatokat, mert a tv-ről már leszoktam, havonta 2-szer, ha bekapcsolom. Itt beszélek a barátokkal, mert olcsóbb, mint a telefon és az sms, ezen írod a beadandóimat és küldöm el a tanárnak, netről szedem le az órai anyagot. Legalább nem leszek analfabéta a számítógéphez, ha olyan munkám lesz.
Te meg minek használsz 20 írásjelet 1 mondat végén?
mert vazze, az élet unalmasabb. a játékban van esemény. az életben csak a beszélgetés az. elmész a barátokkal a kávézóba beszélgetni, otthon a szüleiddel beszélgetni,...
nem robban fel melletted egy autó, nem kell rohangálj, megölj valakit, a világot megmentsed, csak beszélsz és beszélsz...ez az élet? nincs semmi felfedezni való, minden sivár és puszta
ha van 1O.OOO barátod, azzal kb. csak a Mekiig mész kiruccanni, nem mászod meg Indonézia hegycsúcsait, nem utazgatsz le Afrikába.
szal emberek, túl lassú a tempótok, azoknak, akik eseménydúsan élnek...és azok legalább a gépnél kiélhetik vágyaikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!