Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon rossz, nem bírom, mit...

Nagyon rossz, nem bírom, mit tegyek? 14/f

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy irtóra hiányzik a régi iskolám... Most vagyok 8.as, és falun lakok. 5.-ben városi iskolába kezdtem el járni, és most jöttem rá, hogy nem kellett volna elmenni...A régi osztályomban, akik társak voltak, velük nőttem fel, óvodás korom óta, stb, akikkel meg most vagyok, nagyon rossz társaság, fiúk lányok nem is beszélgetnek egymással... Régi helyen pedig egyfolytában együtt vannak ,stb.. Most bántam meg nagyon de nagyon hogy eljöttem, és már nem lehet visszafordítani:S

Múltkor egy fiú azért b.sztatott, mert rossz kedvem volt...Rági osztálytársak, találkozok velük most is sokat, odajönnek hozzám, mi a baj, stb...itt meg ezért b4sztat mert rossz kedvem van...És még rengeteg példa van.

2010. márc. 28. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem lehetne visszamenni a régi suliba??
2010. márc. 28. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem megoldás,ha visszamész a régi sulidba!!!!!
2010. márc. 28. 21:24
 3/12 A kérdező kommentje:
visszamennék nagyon, de 1/3 évre?új tankönyvek stb, meg ilyenkor áh nem tudom, visszamennék pedig
2010. márc. 28. 21:28
 4/12 A kérdező kommentje:
2 hónapra, nem 1/3
2010. márc. 28. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:

mindjárt itt a suli vége...

ennyit már csak kibírsz

most inkább arra koncentrálj,hogy jó dogákat írj.

9től válts sulit

2010. márc. 28. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát persze, amikor a régi osztálytársaiddal találkozol megkérdezik, hogy mi a baj, de ha ott lennél velük nap mint nap ugyanolyan s*ggfejek lennének, mivel nem vagy érdekes, hiszen minden nap látnak téged.
2010. márc. 28. 22:00
 7/12 A kérdező kommentje:
nem lennének azok, amikor találkozom velük, látom hogy viselkednek azokkal, akik osztálytársaik, és mindennap látják egymásst, hát egyeltalán nem úgy
2010. márc. 28. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha csak egy mód van rá, menj vissza közéjük, hiszen jól érezted magad velük! Még túl fiatal vagy ahhoz, hogy a múlton keseregj.
2010. márc. 28. 23:30
 9/12 A kérdező kommentje:
de az a gond hogy 2 hónapra nehéz visszamenni, meg arra nem lehet már szerintem, mivel most leszek gimis...
2010. márc. 29. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Kíváncsi lennék, anyukdád mit szólna ehhez:

-anyu, vissza akarok menni erre a 2 hónapra a régi sulimba!

Sztem minimum letépné a fejed!

Nehogy már ezt a kis időt ne bírd ki!

anyám... >.<

2010. ápr. 3. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!