Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire béna a...

Miért vagyok ennyire béna a gépes játékokhoz? Hogy tudok ellene tenni?

Figyelt kérdés
Tehát még haverom végig tolta a hitman összeset meg prince of persia összeset még én mikor játszottam vele csak szenvedtem vele.Én több hétig játszok ki egy játékot .Van aki meg reggel leül és estére kiviszi ugyanazt.Én easy-be alig tudom végig vinni van aki meg legnehezebb alig görnyed meg.A carbonba az első főnök veresenynél megakadtam tesómék meg simán átvitték.Mivel tudok úgy gyakorolni hpgy jobb játékos legyek?
2010. márc. 28. 19:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem is arról van szó hogy kocka akarok lenni hanem mondjuk ha leülünk egy pc klubba lazítani akkor ne alázzanak le mindanynian.
2010. márc. 28. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
Vazze. Töltsd a napjaidat a gép előtt, játsz a játékokkal, és majd menni fog...
2010. márc. 28. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Aki reggel leül és estére befejezi az végigrohanja a pályát és semmi másra nem figyel. Szájhősök.

Már száz éve játszok, nagy gamer vagyok, de nem számít mennyi idő alatt viszel végig egy játékot.

Hogy jobb játékos legyél: gyakorlás.

A csalásokat meg véletlenül se használd, mert azok elbaßák a játékélmyényt.

Pá cicababa

2010. márc. 28. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!