Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy csinálják ezek az emberek?

Hogy csinálják ezek az emberek?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor elgondolkodom azon, hogy tisztességes úton hogyan lehet gyorsan meggazdagodni. Pl. fiatal huszonéves több millás BMW-vel, teleaggatva fuxokkal és vallja, hogy tisztességes... Hogyan is van ez??? Én is azt akarom csinálni, mint Ő...
2010. márc. 28. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Vagy gazdagok a szülei, vagy pedig nem tisztességes úton lett ennyi pénze. Huszonévesen nem lehet ennyit megkeresni, ahhoz az kell, hogy a szülők már gazdagok legyenek, és vagy ők finanszírozzák, vagy ők intéztek neki valami jó állást.
2010. márc. 28. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
egyszerü, nem tisztességegen szerezte:D de ahogy csinálják nagyon kockázatos nem érdemes bevállalni mer 100bol 1 nek sikerül megusznia kb
2010. márc. 28. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt osztálytársam már gimiben elkezdett seftelni, először csak számítógépekkel, laptopokkal, aztán minden mással, és most 25 évesen saját biztosítási elosztólánca van. És nem tudunk róla, hogy bármit is illegálisan csinált volna, egyszerűen csak folyamatosan visszaforgatta a profitot a cégébe, és mindig jól megérezte, hogy mibe kell belefektetni.
2010. márc. 28. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha szülei gazdagok, és befolyásosak azt csinál, amit akar, mindent eltudnak tussolni. És egy ilyen srácnak/lánynak az a legkevesebb, h luxus kocsija van.
2010. márc. 28. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
A lopásra születni kell.
2010. márc. 28. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ezek ilyen maffiózók többségben. Én is szoktam olyanokat látni. Vagy bűnözők vagy gazdag szülők gyerekei. :)
2010. márc. 28. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem az tesz gazdaggá, hogy nagy a vagyonod, hanem az, hogy kevés a vágyad.

üdv

25/F

2010. márc. 29. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!