Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkosság. Volt köztetek...

Mustela Putorius kérdése:

Öngyilkosság. Volt köztetek valaki, aki már megpróbált véget vetni az életének, de végül sikerült rendbe hoznia? Hogyan?

Figyelt kérdés
Évek óta mindennapos gondolat számomra az öngyilkosság. Kezdetben édesanyám azzal tudta le, hogy a tinédzser kor miatt vagyok ezzel így. Viszont azóta elég sok idő eltelt és úgy gondolom, felnőtté váltam, de az idő múlásával egyre komolyabb késztetést érzek a saját életem kioltására. Sokan azt mondják, hogy aki hülye, haljon meg etc, azoknak fölösleges írniuk, én is így vagyok vele. Volt közületek valaki így? Mit tettetek ellene? Nem tudom, hogy forduljak-e pszichológushoz. Igazából ha elmennék, valószínűleg csak még jobban elmerülnék az önsajnálatban.
2016. jan. 22. 22:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És azért járok iskolába, mert úgy lettem nevelve, h valaminek lennem kell. Ne úgy képzeljétek el, hogy anyagilag mindent megkaptam és kész. Apám azért vért izzadott, csak nem volt türelme se anyámnak se apámnak még az én bajommal is foglalkozni. Egyik nővérem elvált, 3 gyermeke van a semmiben, a másik nővérem pedig napról napra él a férjével. Nagyon sok fegyelmezést, testi szigort kaptam gyerek korom óta.
2016. jan. 23. 00:23
 12/15 anonim válasza:
40%

Szerintem csináld azt amit szeretsz egy pár órára aztán lehet h máshogy látod majd a dolgokat pár óra után.

Egy próbát megér, más nem nyugotabb leszel jobb lesz a koncentrációd, jobban tudsz figyelni...

A helyedbe megpróbálkoznák a meditációval neked sokat segítene szerintem:összetetteb gondolgodás figyelem, nyugalom

Időd arra van amire szakítasz h legyen.

Az öngyilkosságot meg felejtsd el hülyeség xd Élvezd amíg itt vagy..

2016. jan. 23. 00:34
 13/15 anonim válasza:

Az is lehet,hogy korai kiégés van nálad.

Csak az alkoholhoz ne nyúlj soha,mert akkor teljesen leamortizálódsz!

Valszeg gyerekkori traumák is közrejátszanak.

"Apámnak és anyámnak nem volt ideje az én problémáimmal foglalkozni"

Ismerős.

Ezért is soha nem akarok gyereket,és ezt már tiniként is tudtam.

Nem vagy egyedül,hidd el.Nagyon sok ilyen ember nőtt fel.Sajnos.

2016. jan. 23. 04:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Az ismerősödről aki nemrég öngyilkos lett van fénykép? Vagy valami fönt a neten róla, akár magáról a hírről?
2016. jan. 30. 01:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Ilyenről nem volt szó,nem lett senki öngyilkos.
2016. jan. 30. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!