Volt olyan hogy eltöprengtetek a halálról?
Olyasmire gondolok,hogy vajon milyen lehet?
Könnyebb mint élni ?? Meg vajon hiányoznál valakinek ?
Szoktatok ilyesmin gondolkodni??
Mindenki eltörpeng a halálról elöbb vagy utóbb.
Én arra a következtetésre jutottam, hogy:
emlékszel e arra milyen volt mielött nem voltál? Oké, természetesen lehetetlen kérdeztem, de képzeld el, hogy nincs tested amire hatnak a fizika törvényei.Képzeld el, hogy nem vagy.
Szerintem ilyen a halál, könnyü és felszabadító.
Most jogos volna a kérdés, hogy akkor miért vagyok még életben? :D
Nos ez a "túlélési ösztön" dolog azt akarja, hogy még maradjak életben :)
Köszönöm a válaszokat.
Igen én is nagyon gyakran gondolok a halálra. És úgy érzem,hogy senkit nem érdekelné az ha én eltávoznék.
Igen, minden nap, többször is...
Talán könnyebb lenne, de nem lenne helyes. Az nem megoldás.
Biztosan hiányoznál valakinek. Valószínűleg vannak akik szeretnek, csak nem tudsz róla.
Inkább foglald le magad. Keress barátokat, hobbit, sportot, és ne gondolkodj rajta túl sokat. ;)
Én is szoktam a halálra gondolni, gondolkodni rajta, de ilyenkor a vége mindig ilyen pánikroham-szerű lesz, nem tudom ezt jobban leírni, azért ez bonyolultabb annál, mint hogy sokan szomorúak lesznek utána. Életben lévő, tapasztaló emberként a "semmi" és a nem létezni fogalmakat lehetetlen elképzelni illetve elfogadni.
De ugyebár, születésed előtt is ha úgy nézzük, végtelen ideig nem léteztél, ez is érdekes azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!