Volt már öngyilkossági kísérletetek?
Nekem tegnap előtt voltak. Elkezdtem felvágni az ereimet. Vérzett nagyon, de nem haltam meg sajnos. Szerelmei csalódás miatt amúgy.
Aztán utánna néztem neten annak, hogy ha rubofent vesz be az ember, kb. 10 szemet, akkor olyan súlyos máskárosodást lehet elérni vele, hogy abban bele lehet halni. Közben meg csak alszol. Bár írta az net, hogy nagyon erős hányinger, vesegörcs lép fel ilyenkor. Én most dolgozok, de amint hazaérek, és este lefekeszek aludni tutira kipróbálom. Azért este, mert nem akarom, hogy anyuék rájöjjenek. Este meg mindenki békénhagy.
Amúgy Te miért akarsz az lenni?
Én alig várom, hogy meghaljak. Mikor vágtam fel az ereimet, kifejezetten élveztem, hogy fáj. Jó volt látni, ahogy folyik a vérem. De hamar elállt. Az nem jó módszer. Remélem a gyógyszerek segítenek nekem. És reggel már nem kelek fel többet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!