Volt már öngyilkossági kísérletetek? Mi vett rá, mit tettetek, és végül miért nem sikerült? Hány volt? Mi a véleményetek róla utólag, és ha valaki megtudta, miként reagált rá?
De rendes vagy- az utolsó válaszodra értem. :) Ez sokat segíthet, most komolyan. (Szóval tényleg nem gúnyolódtam:)
Nem, még nem volt. Még csak 15 vagyok, és depresszióval kezelnek- na, a kórházban kezdtem el egy vonalzóval szórakozni- egyéb dolgot sehonnan sem lehetett szerezni. Az az igazság, hogy benne van a fejemben, de hogy mi lesz belőle... Azt még nem tudom. Mindenesetre most épp egyedül vagyok itthon, van kés, gyógyszer, ablak dögivel, úgyhogy igyekszem eltűnni itthonról és kerülni az autókat is :)
Ne haragudj, hogy nem vettelek komolyan...
Miért kerültél kórházba? Valami bajod esett? Nem szabad ilyeneket csinálni... mert lehet, hogy jól esik (nekem is), de nincs értelme... mert utána csak fáj. Bántott valaki, hogy ennyire rosszul érezted magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!