Ha leugrok a pl. a hatodikról akkor meghalok?
ha lábra esel akor a térdednél eltörik a porc és a csont ki jönn a térdeből és ha úgyesel akor a térdedből a csont át szúrhatja a tested.ez 79% hogy meghalsz...
Ha a hátadra esel nem is kell mondanom elltörik a gerinced és talán nem röktön halszmeg akor levegő és a mozdulasodat nagyon ellvessted és meghalsz ez 99% hogy meghalsz...
Ha fejre esel áhh... 100% dead...
Ha a hasadra sikerül esned úgy hogy a fejed nem éri a betontt (ami lehetetlen) akor a bordáid áttszúrják a szived,tudod,máj,STB szóval 97% hogy meghalsz...
Szóval ha ki esel 00.00013% van rá hogy túléled... "talán"
Éppen a hatodikon laktam gyerekkoromban. A mellettünk lakó 20-on éves lány kiugrott az ablakon.
Én iskolában voltam éppen, amikor történt, s csak anyám mondta el, hogy olyan hangot hallott, mintha egy teli konzervdobozt dobtak volna ki az ablakon.
A 6. emelet 21 méterre van a földtől... azonnal meghalt. Sokáig nagyon rossz érzésem volt ez miatt, még most is sajnálom, bár közelről nem ismertem.
Túl szomorú, hogy ilyen kérdések egyáltalán megfordulnak bárki fejében is. Öcsém 21 éves volt, idén februárban a tízemeletes panel tetejéről "leesett". Azonnal meghalt. Most nézegetem a gyakorikerdesek oldalt, ahova ő is írogatott kérdéseket.
Neki három év alatt ette meg a lelkét a depresszió....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!