Azt álmodtam, hogy meghalok. Ez mit jelenthet? 15l
Figyelt kérdés
Htéfő reggel van, nem is tudok iskolába menni(de fogok). azt álmodtam, hogy meghalok az egész osztállyal együtt, meg van egy kopasz ember benne, meg esett az eső, és a barátom adott nekem egy poharat, hogy abban van az ellenszer 11 korty és nem leszek beteg, de nem hatott. még most is remegek. csak arra gondolok.. pánikbeteg vagyok, szóval érthető. de mégis mitől van ez?2013. szept. 23. 06:17
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti h rosszat álmodtál.
Azért remegsz, mert valószínűleg elég valósághű volt a dolog és a szervezeted valamilyen szinten átélte a dolgot(mármint a pánikot, nem azt h meghalsz),és még félsz kicsit,"sokkolt" a dolog.
Mire suliba érsz minden oké lesz.
2/5 anonim válasza:
Az álomban a halál általában szimbolikus és változást jelent
3/5 anonim válasza:
Én is álmodtam olyat, hogy az osztállyal ülünk a vonaton és ott a sátán vagy a kaszás vagy ki a piriputty és megölt minket, és élek. Este felébrettem az ajtó ablakában is a vonatot láttam nem tudtam elaludni. Jajj, nagyon rossz volt.:'( Ha belegondolok akkor tudtuk meg az egész osztállyal, hogy a tanító házasodni fog.
De lehet, hogy csak egyszerű véletlen.
4/5 anonim válasza:
Mit jelent? Sokat ettél vacsorára...
5/5 anonim válasza:
A vacsora nálam nem befolyásolja az álmaim. Mindig kellemeseket álmodok, bárcsak mindig álmodnék, és sosem ébrednék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!