Öngyilkosság. Volt köztetek valaki, aki már megpróbált véget vetni az életének, de végül sikerült rendbe hoznia? Hogyan?
Az életed amúgy kiegyensúlyozott,és ez mellett érzed ezt?
Vagy vannak problémáid?
Igen. én már próbáltam. több mint 10 éve küzdök depresszióval és egyéb (súlyosabb) gondokkal. az én szüleim sem akarták észrevenni, hogy baj van.
én azt javaslom menj el dokihoz, hidd el tud segíteni és kell is az a segítség mert magától nem oldódnak meg ezek a dolgok maximum egy kis időre "múlhatnak el"
Szia! Én is depresszióval voltam diagnosztizálva és én is megpróbáltam 'feladni' egyszer. A pszichológusom sokat segített, de ami teljesen kihozott a több éves depresszióból, az az volt hogy megszakítottam a kapcsolatom sok régi ismerősömmel és egy új közösségben tiszta lappal kezdtem mindent, ahol hál' istennek barátokra leltem. :)
Ha tényleg komolynak érzed a helyzetet, mindenképp fordulj te is pszichológushoz szerintem, ők tudják hogyan segíthetnek.
És jól tetted hogy eddig még nem tettél kárt magadban, kitartás továbbra is. :) Talán pont holnap fordulnak jobbra a dolgok, de ha feladod, sosem tudod meg.
-{--@
ha unatkozol, és nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor tanulj. Más annyit tanul, hogy eszébe sem jut ilyeneken törnie a fejét. Látszik, hogy mindent megkaptál, és hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal. Csak tudnám, hogy akkor miért jársz iskolába.
Válassz egy életcélt, és azt próbáld elérni. És ha az megvan, tűzz ki magadnak egy másikat. Kezdetnek pl. legyen az az életcélod, hogy megtanulsz minden tantárgyat. 5-ösre. Ha nem megy, akkor jobban tanulsz, és még többet. Hiszen ha nem tanulnál, úgy is szar lenne neked, akkor meg nem mindegy hogy szar? Inkább tanulva legyen szar, mint úgy, hogy tétlen vagy. És ha szeretnél egy hobbit, akkor keress magadnak. Mondjuk a zsonglőrködést. zsonglőrködj, és közbe mondd fel magadnak a leckét. Először nem fog menni, de 10 év múlva már biztos. És ha csak akkorra sikerül, az sem baj, hiszen legalább volt egy életcélod addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!