Hogy legyek menő és jó tanuló is egyben?
én 4-es tanuló vagyok de úgy h órán se figyelek mert zenét hallgatok.. xDD : D de amúgy.. inkább puskázni szoktam az úgy egyszerübb :) kezemre felirom azt annyii:D nkm is sok barátom van mondanii inkább az ilyen "menőbbek"... nem cigizek inni viszont szoktam..néha xD... amúgy ha haverjaiddal kimész Péntek/szombat , vasárnap még lehet tanulni, én is úgyszoktam csinálnii.^^
pl van egy barátnőm akit apja alig enged ki.. max 8-ig .. meg mindennap kell járnia edzésre meg folyton tanulni.. na ha a te szüleid is ilyenek akkor nem igazán fog összejönni :SS
jaééés. nem mindig jó 'menő'nek lenni mert olyan pletykák keringenek ááá : D ;) de sok sikert!:D
15/L
pacsi.
Figyelj én is jó tanuló vagyok (romániában élek ott a legjobb jegy a 10es) 9,66 os általánosom volt a múlt félévben
Szemüveges vagyok,enyhén túlsúlyos..Mégis ,,menő'' barátaim vannak akik isznak,cigiznek néha-néha drogoznak az emberek is ismernek a suliban és nem kell én is tönkretegyem az életem azé,hogy menőcsávó legyek.Légy önmagad és légy jófej a néppel (amúgy ha vicces vagy még sok hülyeséget csinálsz annál jobb :D) 14 F
Figyelj , én osztályelső lettem év végén(magatartással együtt)és nem vagyok csókos(tanároknál).Ha az vagy esélyed sincs menőnek lenni.Na ezzel nem azt akarom mondani hogy szivasd a tanárokat.Annyit hogy ha akkor vagy hülye amikor kell szünetekben , oszikiránduláson , akkor bírni fognak.És ne légy befolyásolható.Állj ki magad mellett!!Nézd hetente a rádió toplistát(csak van 10 perced hetente gép előtt)és ne szólogass be a ,,nyomiknak"!!Az nem menő.Én jóban vagyok a suli nagymenőivel azokkal akik normálisak ellenben mindig is kiálltam a nyomik mellet.Ha szabad ilyet mondani.Őket cikizi mindenki.Nekem a barátaim szó mi szó nyomik.Mindenki szadizza őket.Szadizná , ha nem lennék ott.Én 6.-os vagyok és múltor és kiosztottam egy 9.-est hogy mégis hogy gondolja hogy elveszi a (nyomi)barátaim rollerét és azzal furikázik.,,Nem a tiéd add vissza.Vagy ha nem annak rossz vége lesz.-mondtam higgadtan.-Júj de félek egy nyomitól!!-röhögött össze a haverjaival.-Te egy arrogáns antiszociális degenerált barom vagy.Nem pazarlom rád az időmet vannak fontosabb dolgaim mint egy retardált 9.-essel vesződni.Gondolkodj!!Add vissza mert baj lesz!!"
ennyi.És elmész na ez menő.Menő és jó tanuló??igen , az.Persze ha valami olyat tettem amit nem kellett volna nem tagadom le.Ha figyelmeztetést kapok??Ez van.Megtörtént.De valaki(k)miatt soha-soha ne változz meg.Amit leírtam az egy tanács.Nem kell elfogadni.Ha lepontozol megértem.De sok sikert!!!
Aki jó tanuló, az menő!
Intelligencia az menő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!