Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy legyek menő ha ilyen vagyok?

Hogy legyek menő ha ilyen vagyok?

Figyelt kérdés
13/F . Vékony,szemüveges(nélkule is sokat látok),gyáva! Sajnos magamat elég jól ismerem és csak a haverjaim cikiznek má eleget bár má nem is kaarok a haverjuk lenni!Azthiszem már mindent elveszitek!a Kutyám elment, a Anuym-Apum veszekszenek állandóan,a tanuklás kezd rombadőlni, az erőm elmegy,lustább vagyok.CSAK HOGY MEG AKAROK VÁLTOZNI :D !!!!!
2011. márc. 22. 23:34
 1/7 A kérdező kommentje:
bocs hogy valamit elirtam siettem az irással
2011. márc. 22. 23:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Írásal* xd
 3/7 A kérdező kommentje:
nem irással ááá mindegy csak segitsetek!!!
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet oldani, az jó, ha meg akarsz változni.

Vékony vagy -> sportolj, egyél

Szemüveges vagy -> válassz olyan keretet, ami jól áll, vagy használj kontaktlencsét, nekem is az van

A haverjaid -> nemsokára új iskolába kerülsz(hacsak nem olyan suliban vagy, mint én...). De amúgy miért is a haverjaid?

A tanulásra figyelj oda, kapcsold ki a gépet meg minden mást közben.

2011. márc. 22. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
az "írással" volt a helyes...
2011. márc. 23. 00:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"MEG AKAROK VÁLTOZNI :D"

Step by Step lépésről lépésre - és jó leszel!

nincs Veled semmi baj, 13 éves vagy, meg akarsz változni, meg is fogsz - igyekezz jó irányokat találni..

"ne törődj a cikizéssel", nem olyan fontos az

Jó éjt, száp álmokat!

2011. márc. 23. 00:15
 7/7 anonim válasza:

XD száp ez meg mi? na mindegy én ojan voltam mint te de megváltoztam elkeztem úszni ujjruhákat vettem sportoltam

és lett egy barátnőm használj hajzselé mindenkinek jól áll

XD én is 13/F és cipő ne anyádal meny el hanem saját magad

kinaiba én sok jó ruhát vetem 2000-3000 ft szoktak leni

2012. júl. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!