14 évesen ez normális? Bővebben lent
Útálom magam,az embereket,a világot,mindent,csak a kutyámmal vagyok jóban..Mindenkivel veszekszek,ordibálok,ha beszól,mert nagyon érzékeny vagyok,a barátaim sem szeretnek ahogy látom,hisztizek...soroljam még??
Ja és már nem egyszer megpróbáltam felvárni az ereimet,csak szerencsémre sosincs elég bátorságom.
És én ezt az egészet nem akarom,meg normális is vagyok,de mikor rámjön,akkor nemtudom,hogy mit csináljak.Ez nem én vagyok,és egy lányhoz ez sehogysem illik.De nem tudom leküzdeni,csak jön magátol,mintha belém bujt volna az ördög..
Szerintetek mi a megoldás??
Köszi nektek!!
Remélem,rendbejövök,és majd elmegyek pszcihológushoz is (boccs ha nem jól irtam)..
azt megtudod fogalmazni, hogy mi a problémád a világgal?
mert ha pszihológushoz mész, fontos hogy tisztában légy saját magaddal. ha leírni nem is tudod de gondolkozz rajta.
SZerintem a hiszti kitörséeid totál normáliak ebben a korban :)
Most vagy a pubertáskor elején és ez csak is természetes :D
nem kell ide pszihologus se semmi ilyen :D:D:D
Csak simán sportolj foglald le magad, csokizz ha az boldogit :D:D
Menny bulizni barátokkal meg minden, lazulj el...
Probáld meg kontrolálni az ilyen veszekedéseidet a szüleiddel... és szerintem szeretnek a barátok csak nem tudják hogy mivan veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!