Mit tegyek ha túl sznob vagyok? :S
Figyelt kérdés
Eddig is elég sznob voltam, de a 2010-es év beköszöntével ez fokozódott, nem tudom h miért. Egyszerűen nem tudom rávenni magam olyan közönséges dolgokra, minthogy elmenjek pl. ismerősökkel kocsmába inni egyet meg ilyenek. És mindezt olyan tudattal teszem, hogy "áá most nincs kedvem", hanem úgy, hogy "hát ez nem elég jó hely nekem...". Jön az osztálykirándulás májusban és már olyan gondolatok kezdenek fogalmazódni bennem, hogy nem vagyok hajlandó a többiekkel egy légtérben tartózkodni, ezért inkább veszek ki egy szobát egy elegáns szállodában. De ezen kívül lenézem az olyan embereket, akik nem elég előkelőek hozzám meg egyéb ilyen kellemetlenségek.Hát szóval ez már kezd engem is kicsit zavarni de nem tudok vele mit tenni. Sajnos a kapcsolataim is kezdenek rámenni...2010. márc. 26. 20:43
21/24 anonim válasza:
nézd aláírom hogy igazad van és tényleg benned legyen is egy egészséges sznobság (diploma) viszont ha még nem mutatott fel valami érdemit....bár lehet csak én látom súlyosnak a helyzetet ,de akkor is ilyen gondolatokkal nem hiszem h kellenne erőltetned bármit is csak akkor ha tényleg felfogod h nem vagy különb másoknál vagy találj hozzád hasonló "sznob" embereket és így megkiméled környezetet plusz alázhatjátok sznob társaiddal az embereket
22/24 anonim válasza:
Nézd:olyan mintha azt kérné tőled vki hogy ne szeresd aa habossütit mert kialakult a cukorbetegséged..
a kettő nem úgyanaz sznobság nélkül az ember pusztán normális lesz viszont a cukorbetegség testiegészség kérdése nem pedig úgymond személyiség zavaré
23/24 anonim válasza:
ez egy hasonlat volt rá, tudom, hogy nem személyiség zavar a cukorbetegség .. :) viszont nem értem, hogy .. " ha vki nem sznob, akkor csak nromális" .. ha vki sznob, kizárja azt hogy normális lenne ?:/
24/24 anonim válasza:
éreztem hogy belefogsz kötni komolyan sejtettem...pedig te is tudod jól, hogy hogy értem a "normálist" tehát olyan ember lesz akire nem jellemző a sznobság és az afféle hozzáállás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!