Sznob vagyok, mert színházba járok?
Szerintem sem vagy sznob attól, hogy színházba jársz és nem iszol, bulizol minden héten.
Azért próbáld meg magadat objektíven, kívülről megnézni, egy egy olyan szituációban, amikor ilyesmi szóba került esetleg. Nem lehet, hogy valakivel lekezelő voltál, mert nem látott vmit, amit te igen? Nem volt olyan eset, amikor valakire elejtettél egy megjegyzést, hogy csak a bulizás, meg a pia érdekli? Gyakran vannak olyan helyzetek, amikor az ember nem is gondolja, hogy a másikat megbántja egy-egy ilyen beszólással és esetleg innen indul ki a vélemény rólad, hogy sznob vagy. Ha történt ilyen, igyekezz az ilyesmit elkerülni. Mivel közös témátok nem lesz a színház, jobb, ha nem hozod szóba olyanok előtt, akik vagy nem tehetik meg, vagy nem érdekli őket.
Hosszútávon úgy is Te profitálsz jobban a szabadidős tevékenységedből, isten ments, hogy változtass ezen a szokásodon! (Ha láttál mostanában valami jó darabot, akár meg is oszthatnád, hogy hol és mi volt az :) én tuti nem foglak lesznobozni érte. )
Nem beszéltem senkivel sem lekezelően,nem az én stílusom.
Legutóbb Vígszínházi nyílt napon voltam,ki lehetett próbálni jelmezeket,nyilvános próbák voltak,legközelebb a Pestibe megyek az Úrhatnám polgárra
N e aggódj, nem vagy sznob. Te vagy a normális. Engem is hülyének néznek, mert nem bulizok, cigizek, piálok, pasizok, dorgozok... Meg sznobnak néznek azért mert nem moslékkal etetem a kutyáim és nem hordóban, láncon kikötve tartom sőt még törzskönyvük is van (nekem a kutya hobbim- ez nem sznobság hanem felelősség és biztonság). Csak azért mondom mert mindenért kiutálnak, ha nem vagy olyan mint ők -.-" Ne is törődj velük! Majd felnőnek, vagy nem. Keress normálisabb alakokat.
18L
Sztem gazdag vagy !!
Nekik nem futja csak egy üveg sörre...
Én már évek óta nem tudtam elmenni szinházba pedig szeretnék...
Helyette a youtubon kárpótolom magam de meg sem közelíti a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!