Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sznob vagyok, mert színházba...

Sznob vagyok, mert színházba járok?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim nagy része nem barátkozik velem,mert színházba járok.Szerintük sznob vagyok,mert nem iszom,nem járok minden héten bulizni.Velem van a gond?
2009. okt. 10. 12:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem járok színházba, mert én unalmasnak találom, de ha valakit érdekel, szeret oda járni egyáltalán nem tartom sznobnak. :D A sznobság nem ebben nyilvánul meg....
2009. okt. 11. 08:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is szeretek szinházba járni,nem cigizek,nem iszok.De ettől függetlenül nem vagyok sznob =)
2009. okt. 17. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondják rád, mert a fiatalok 15%-a jár szinházba napjainkban.

Láthatod, hogy a pia, a bulik, a cigi mind a közösségi-társadalmi élet része, velejárója, és mindenki ezt csinálja, mert ez a trend. Ha az lenne a divat, hogy járj templomba és higyj Istenben, akkor meg azért lennél sznob, mert bulizni jársz.

Ha az lenne, hogy mindenki bulizik az egyetemen, és csak te vagy stréber, akkor is szonb lennél.

Ezek az emberek úgyis megtalálnak, és oltogatnak, fosd le őket, magadnak élsz nem másokért. :)

2009. okt. 18. 16:14
 14/15 anonim válasza:
Semmi gond azzal, ha színházba jársz, és elég hülyeség valakit emiatt sznobnak titulálni, viszont a kérdésedből süt, hogy te is lenézed őket. Azért elmehetsz bulizni, nem kell minden hétvégén, meg seggrészegre inni magadat, elmenni egy kocsmába és meginni egy sört, vagy akár csak egy kólát egyáltalán nem hülyeség.
2010. aug. 4. 12:08
 15/15 anonim válasza:
A Jettikés és a Castongos videóról kiderült, hogy ez kikhez fűződik :) A készítő nem más, mint a Madách Színház, ez pedig a harmadik videó :) Tök jó kezdeményezés :)) [link] Ha nem láttátok a többit még, a videó jobb oldalán van a Casting és a Titkárnős videó ^^
2011. jún. 3. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!