Milyen irányba induljak? 12 éves lány vagyok, nagyon aggaszt, hogy nem tudom eldönteni, mivel szeretnék foglalkozni a jövőben. Imádom az irodalmat, elég jól fogalmazok, de ha bölcsészkarra mennék, ott a későbbiekben nincsenek jól fizetett állások.
Valami ötletetek van? Vagy szerintetek is tegyek le a bölcsészkarról? És ha igen, hogyan tovább?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
nagyon korai meg ezen ilyen melysegben toprengeni.
Tanulj nyelveket, es teljesits jol a suliban, hogy amikor eljon az ido, tenyleg legyen valasztasi lehetoseged.
gondolom valami gimibe mesz, nem?
valassz egy jo gimit, tanulj nyelveket, jelenleg ennyi a feladatod.
es ismerd meg a vilagot, ismerkedj foglalkozasokkal, hogy el tudd donteni mi erdekel.
Igen, gimibe felvételizek jövőre, de még nem tudom, melyikbe szeretnék igazán... Gondolkoztam az Apáczain, de a sok negatív vélemény elvette a kedvem.
Egyébként az újságírás jól fizetett állás? Megérné azzal foglalkozni, vagy teljesen más irányban kéne gondolkoznom?
Köszönöm mindenkinek :)
Sokat segítettetek, nem olyan egyhangúak a válaszok, mint az osztályomban (ott mindenki írói pályát, jogászatot és közgazdaságtant javasolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!