Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy lány ismerősöm a...

Van egy lány ismerősöm a faluban, aki kb.800 m-re lakik tőlem. Mikor találkozunk 2-3 hetente egyszer összefutunk, beszélgetés közben nem merek a szemébe nézni. Mi a fene van?

Figyelt kérdés

Én 23 éves vagyok. Soha nincs ebből baj, hogy ne tudnék valaki szemébe nézni. Mikor vele beszélek még 1 mp-ig se bírom. Amint létrejön a szemkontakt, azonnal máshová nézek. Kissé zavaró mivel forgatom a szemem összevissza, mint a ringlispíl. :D

A lány 17 éves, de már-már bűnt követ el, olyan gyönyörű.

Sok szép lánnyal beszélgettem, de a vele való beszélgetés zavarba hoz. Menekülhetnékem van, és bizsereg a testem. 😄

Meglepően érdekes reakciót vált ki belőlem most, hogy így visszaolvasom. 😄😂

2016. jan. 9. 22:19
 1/6 anonim válasza:
Talán mert tetszik neked a lány, és nem mersz hosszabb ideig ránézni, mert rajta marad a szemed és félsz, hogy észreveszi a lány, hogy mennyire bámulod.
2016. jan. 10. 03:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Esély nincs a bámulásra, mert nem merek ránézni. Na meg én olyan fajta vagyok, akinek minden csinos lány szép, ergo akkor senkivel nem tudnék normálisan beszélgetni.
2016. jan. 10. 11:29
 3/6 anonim válasza:
Azért lehet, mert te már esetleg nem csak a külső szépségét vetted észre, hanem a belsőt is. Elképzelhető, hogy többet érzel iránta, mint egy egyszerű szép lány iránt, csak még te magad nem jöttél erre rá. Vagy még esetleg azt tudom elképzelni, hogy olyan kisugárzása van(pozitív értelemben), hogy egyszerűen nem tudsz vele mit kezdeni.. :)
2016. jan. 11. 01:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát fene tudja... :D

Elég nagy hegy vagyok a normál emberhez képest (198 cm), de mellette kicsinek, sebezhetőnek érzem magam. Olyan mintha az ember meztelen lenne, és próbálna elbújni. Elég fura. :)

2016. jan. 11. 19:45
 5/6 anonim válasza:
jéé, Te 23 évesen még nem dugtál?
2016. jan. 15. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Anyukád volt az első. :$
2016. jan. 16. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!