Miért jövök ki jobban a felnőttekkel és mit tegyek? (lent)
Sziasztok!
Tény és való, hogy amióta élek, felnőttek között voltam, de ez ennyit befolyásolna?
Sokkal jobban érzem magam a felnőttek között, mint a saját korosztályomban, és ezerszer jobban találom meg velük a közös hangot. Például neten szoktam beszélgetni külföldiekkel (persze óvatosan, semmi konkrét infót nem adok meg, vagy ilyesmi..), de ott is a korombeliekkel egy ideig megvagyok, aztán nincs több mondanivalóm/kérdésem, mert egyszerűen kifogyok belőlük. Bezzeg felnőttekkel, 30-tól akár 55 évesekig abszolút jól kijövök, rengeteget tudunk beszélgetni. (De csak a normálisakkal, akik képeket kéregetnének vagy hasonlók, azokat nyilván hagyom a fenébe.) A minimum korhatár is bőven 20 fölött van és velük is csak akkor,ha már komolyabbak. De ezen nem tudok semmit változtatni? Hiszen a saját korosztályommal kellene jól kijönnöm! Most akkor még jópár évig nem is fogom megtalálni igazán a hangot a korombeliekkel? Segítsetek légyszi, adjatok tanácsot, hogy mit csináljak!
Előre is köszönöm a normális és kedves válaszokat, a bunkó és/vagy nem ideillőket meg légyszíves mellőzzétek, köszi!
17/L
Köszi mindkettőtöknek!
Második, igen én is hasonlóképp érzek, hogy mi lesz akkor a tinikorommal?! Valójában én sem tudnám megmondani ezt a váltást, de olyan 11-12 évesen is mindig "előrébb jártam". És mintha minden napok, hónapok alatt zajlott volna le, ami a többieknél éveken keresztül tart. És természetesen a netes dolgot én se úgy gondoltam, hogy éjjel-nappal ezt csinálom, stb. Csak egy példa volt, hogy még akár az interneten is így működik ez nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!