Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy jobban tudjak beszélgetni az emberekkel?
Valamiért nem megy a beszélgetés, se interneten, se élőben. Eddig 2 különböző iskolai közösségben voltam, mind a kettőben én lettem a nyomorék, akit ugyan jó sokan ismernek legalább látásból, de mindenki rossz véleménnyel van róla, senki nem akar vele beszélgetni szívesen.
Hiába megyek oda az emberekhez, valamiért nem alakul ki beszélgetés, odamegyek, mondok valamit, ő idenyög valami választ, és ennyi. Ha tovább kérdezősködök, akkor az meg már zavarja őket, amit meg én mondok az senkit nem érdekel.
Ugyan ez van interneten is, internetes közösségekben meg mindenhol én vagyok a zaklató, aki folyamatosan ráirkál az emberekre. Pedig én nem zaklatni szeretném őket, hanem beszélgetni velük, de hát senki se akar velem.
Hogy tudnék ezen változtatni? Mit kéne tenni, hogy szívesen beszélgessenek velem az emberek?
És szerintem bunkó se vagyok, próbálok mindig rendes lenni, és büdös se.
18/F
Az emberek ilyenek. Dobj fel olyan témákat amik érdeklik azokat az embereket akikkel beszélnél. Mondjuk a tizenéves korosztálynál a buli,filmek ilyesmik.
18/L
Valami oka kell hogy legyen ennek, de erre már neked kell sajnos rájönnöd. Az írásod alapján pedig normálisnak tűnsz, talán nem a neked megfelelő közösségekben próbálkoztál eddig. :)
17/L
Szia . Az én tapasztalatom hogy ha az emberekhez túl tudálékosan vagy túl naívan közeledünk, azt nem szeretik.Vagy hogy ha a másikat nem engeded szóhoz jutni csak te beszélsz arra meg nem figyelsz hogy a másik mit mond
az sem jó.
Gondolj arra a személyre akivel otthoni környezetben jól el vagy tehát magadat adod őszintén. Próbálj meg úgy közeledni beszélgetésbe kezdeni mint azzal az otthoni személlyel akivel jól meg érted magadat.
Vagy pedig próbáld ki a következőt.Mi előtt megszólalnál nézz a szemébe barátságosan az illetőnek keresd a tekintetét . Meg látod mi történik. Remélem ki fogod próbálni és segít is.Ha nem akkor ne a másikban keresd a hibát , inkább előbb magadban és gyakorold addig amig sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!