Félek és nem tudok felelni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és ma felelnem kéne biológiából, de az a baj, hogy mikor kimegyek nagyon megijedek és elkezd remegni a hangom, elég hülye hangzása lesz... Természetesen mindenki röhög. Ráadásul félév, és a jegyeim katasztrófák. Fontos lenne nekem ez a jegy, de tudom, hogy nem fog menni. Mit tudnék tenni? Nem bírok aludni2016. jan. 5. 01:33
1/7 anonim válasza:
Esetleg beszeld meg a tanaroddal, hogy egy delutani foglalkozason vagy valamin négyszemközt felelj, ha nem birod osztály előtt. Hasonlóan vagyok en is, de nem ilyen szinten. Mara mar megtanultam kizarni a kulvilagot ha ilyenrol van szo. A fejedben kell tartsd, hogy ha egyszer megtanultad akkor sajat magadért felelsz es nem másnak. Ne allj hozza így, hogy nem fog menni mert akkor sok ertelme nincs kimenni felelni. Ha biztos vagy abban amit tudsz akkor nincs semmi felni es vesztenivalod. Ha igy kritizalnak, kinevetnek na és?!..Ez csak is az o hibajuk.
Feleles közbe ha elbizonytalanodnal gondold vegig, hogy milyen cellal mentel ki, es ne engedd el. Koncentralj ezekre es menni fog. Én bízok benned! :D
2/7 szántóvető válasza:
nyugi,ha xarok a jegyeid akkor írásban se megy jobban.
3/7 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy feleltessen külön, ne az osztály előtt. Utána meg tanuld meg azt, hogy ne az osztályra figyelj: senkit nem érdekelnek feleléskor. TE felelsz, a tanár figyeli, aki meg beleszól, azt leinti. Nem ez a dolguk ilyenkor, hanem az, hogy ők is figyeljenek és tanuljanak belőle.
4/7 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint nagyon jol tanuld meg a leckét és már elöre nézd meg hova fogsz állni feleléskor csak 1 pontot néz pl. egy virágot vagy pad,kréta szivacs és cssak mond a leckét ...........remélem segíthettem .13L
5/7 anonim válasza:
Mikor tanulsz akk ne csak a vazlatot tanuld meg hanem tedd le a fuzetet es probald meg elmagyarazni/eloadni magadnak mert lenyegeben a felelesnek is elo kell adnod az anyagot a tanarnak hacsak nem kerdez... Nem tudom a tanarod kellemes szemely e de ha igen akk probalj ne az osztalyra nezni hanem ra, hozza beszelj es csak hagyd figyelmen kivul a tobbieket. Ugy is meg lehetne oldani ezt a felelest h szakkoron, az osztaly nelkul csinalod de hosszutavon nem mukodik ez es jobb ha most atlepsz ezen a gatlason.
6/7 A kérdező kommentje:
És hogy léphetnék át rajta?:D Amióta feleltem és ez történt azóta mindenhol ez van. Régen olvasásnál nem izgultam, de már annál is előjön. Már lassan ott tartok, hogy az utcán nem merek átmenni egyedül...
2016. jan. 7. 06:21
7/7 anonim válasza:
Akkor kérdezz pszichológust, mert ez így már komoly betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!