Gáz hogy még AnoTalkon is félek beszélni az emberekkel?
Figyelt kérdés
Vagyis persze az iskolában szoktam beszélni az osztálytársaimmal de otthonról nem szoktam sehova eljárni és azért valahogy a suliban könnyebb témát találni.Bár általában így is elég keveset beszélek,mert félek az emberek reakciójától és miután százszor átrágtam magamban amit mondani akarok inkább hogyom a fenébe és csendben vagyok. Ezért hogy barátkozób(??) vagy bátrabb legyek próbáltam AnoTalkon beszélni emberekkel.És a -szia -szia után eltelt pár másodperc szóval gondoltam nekem kéne írni valamit de nemigazán tudtam hogy mit így inkább megszakítottam a beszélgetést2016. jan. 4. 22:42
1/4 A kérdező kommentje:
Szóval a kérdésem igazából az lenne hogy hogyan tudnák ezen változtatni?Mármint azon hogy ilyen félénk vagyok vagy igazán ezen nem is tudok?
2016. jan. 4. 22:46
2/4 anonim válasza:
"mert félek az emberek reakciójától"
ez a bajod, amin dolgoznod kell.
3/4 anonim válasza:
Én csak simán félénk vagyok...de ano talkon mindegy h hogy vselledsz!úgyse ltod többet.
A másik tlrészről pedig ,gondolj bele hogy milyen lenne ha úgy viselkedne mit te.mit gondolnál róla.próbálj ulúgy viselkedni mint ahogyan szeretnéd hogy viselkedjenek veled .😊
4/4 anonim válasza:
en mindig attol felek h a szuleim v valakim elolvassak amiket irok... tudom nem lehet visszanezni de akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!