Gonosz vagyok, de még gonoszabb szeretnék lenni. Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 11:06
11/29 A kérdező kommentje:
Na azt már nem. A buszon mindig át adom a helyem az idősebbeknek. Erről nem akarok vitát nyitni, az azért már egy kicsit túlzás lenne. Például felszáll egy idős néni, és én rögtön átadom a helyem. Odamegyek hozzá és azt mondom, hogy "elnézést néni nem akar leülni?" Ha azt mondja, hogy nem akkor rákiabálok, amíg le nem ül. Ülj le! Ülj le! Ülj le, te tetves vén... meg ilyenek. És nem tudom elpusztítani az összes káposztát a világon. Valami vegyi fegyver kéne.
2016. jan. 13. 13:12
12/29 anonim válasza:
Légy terrorista, rendelj fegyvert, gránátot, stb., és gyilkolj. Kövess el merényleteket.
13/29 anonim válasza:
Ha gonoszságról van szó, alap mű a Sátánka c. film. Amikor átváltoztatta a Pepsi colat Cocává (vagy fordítva), az nagyon rideg volt.
14/29 A kérdező kommentje:
Nem értek iránul, és nem akarok terrorista lenni
2016. jan. 13. 13:18
16/29 A kérdező kommentje:
És nincsenek olyan képességeim, mint a sátánkának.
2016. jan. 13. 13:19
17/29 anonim válasza:
4. válaszoló:
Az anya gyilkos, az egy anyuka, aki gyilkos. A gyermek szervkereskedő pedig egy szervkereskedő gyermek, aki egyáltalán nem biztos, hogy gyerekek szervével kereskedik. Örülök, hogy segíthettem.
Kérdező: A foghagyma semmilyen kárt nem okoz a vámpírokban, a fokhagymával már más a helyzet.
Bár direkt rosszul írni elég gonosz dolog. Szóval most nem tudom, hogy négyest adjak, vagy egyest...
18/29 A kérdező kommentje:
Én az ed-gyessel is beérem, és a foghagyma igenis kárt okoz a vámpírnak, már mint a bab-Ó-NA szerint.
2016. jan. 13. 15:43
19/29 anonim válasza:
Nyomd már el magad, szégyen amit művelsz, írni sem tudsz, szórakozz máshol.. :ASD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!