Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal így?...

Mit kezdjek magammal így? Vegyem komolyan vagy sokan vannak így?

Figyelt kérdés

Sok mindent megálmodok .Pl. megálmodtam hogy meghal az egyik ismerősöm és azt is hogy hogyan.Csak látásból ismertem.Majd megálmodtam hogy elhagy a párom és azt is megálmodtam új munkahelyem lesz stb.Mindig minden megtörténik.

Aztán jósolok magyar kártyából.Először csak játéknak vettem.Majd miután kiraktam hogy meghal valaki akit szeretek,viccnek vettem.Erre 1 hét múlva meghalt a cicám.Sőt! Mikor nagyban ment a szerelem a párommal,azt is kiraktam hogy megfog csalni egy másik nővel.És az is megtörtént.

2014. dec. 27. 22:50
 1/5 Dead Angel ***** válasza:
79%

Vedd komolyan. Ez egy képesség, aminek nincs sok ember a birtokában. Prekogníciónak nevezik és az a lényege, hogy előre meglátod a dolgokat.

A jóslással egybevéve én azt mondanám, hogy te (angol kifejezés jut most csak rá eszembe) egy clairvoyant vagy. Asszem tisztánlátó vagy ilyesmi lehet magyarul.

Ezeket a képességeket lehet fejleszteni is, ami szerintem biztos előnyödre válhat egyszer. Ne ijedj meg tőle, lehet most átoknak tűnik, de mindennek meg van a jó oldala is...!

Egyébként pont a minap beszélgettem erről a témáról Legoman-nel, biztos fog írni választ ő is, sokkal jobban otthon van ebben a témában, én csak egy gyorstalpalót kaptam tőle :D

2014. dec. 28. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Reménytelen vagy. Próbáld meg használni azt a szivacsos dolgot a fejedben.
2014. dec. 28. 08:43
 3/5 Legoman ***** válasza:

Egyetértek az első válaszolóval. :)

Igen, prekogníciónak hívják ezt a képességet. Annyit tesz, hogy látod a jövőt, megálmodod, látomásokon keresztül stb. Jellemzője még, hogy általában tragikus eseményeket mutat, de nem minden esetben.

A tisztánlátás és a jóslás között annyi csak a különbség, hogy a jóslás történhet kártyával, gömbbel, egy pohár vízzel kristálygömbbel, tükörrel, szóval mindennel, aminek sima a felület és látod benne magad. Ha viszont nem használsz eszközt, az már tisztánlátás, amikor a fejedben jelennek meg képek.

Van egy teszt, ami megmutatja, hogy nagy eséllyel tisztánlátó vagy-e, vagy könnyedén szert tehetsz erre a képességre.

Ha érdekel a teszt írj. :)

Te is érdeklődhetsz Dead Angel. :)

2014. dec. 28. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem vedd komolyan. ez egy csodálatos képesség

ha szeretnél beszélni róla írj priviben

2014. dec. 28. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Érdekelne a teszt. :)
2014. dec. 29. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!