Mit kezdjek magammal így? Vegyem komolyan vagy sokan vannak így?
Sok mindent megálmodok .Pl. megálmodtam hogy meghal az egyik ismerősöm és azt is hogy hogyan.Csak látásból ismertem.Majd megálmodtam hogy elhagy a párom és azt is megálmodtam új munkahelyem lesz stb.Mindig minden megtörténik.
Aztán jósolok magyar kártyából.Először csak játéknak vettem.Majd miután kiraktam hogy meghal valaki akit szeretek,viccnek vettem.Erre 1 hét múlva meghalt a cicám.Sőt! Mikor nagyban ment a szerelem a párommal,azt is kiraktam hogy megfog csalni egy másik nővel.És az is megtörtént.
Vedd komolyan. Ez egy képesség, aminek nincs sok ember a birtokában. Prekogníciónak nevezik és az a lényege, hogy előre meglátod a dolgokat.
A jóslással egybevéve én azt mondanám, hogy te (angol kifejezés jut most csak rá eszembe) egy clairvoyant vagy. Asszem tisztánlátó vagy ilyesmi lehet magyarul.
Ezeket a képességeket lehet fejleszteni is, ami szerintem biztos előnyödre válhat egyszer. Ne ijedj meg tőle, lehet most átoknak tűnik, de mindennek meg van a jó oldala is...!
Egyébként pont a minap beszélgettem erről a témáról Legoman-nel, biztos fog írni választ ő is, sokkal jobban otthon van ebben a témában, én csak egy gyorstalpalót kaptam tőle :D
Egyetértek az első válaszolóval. :)
Igen, prekogníciónak hívják ezt a képességet. Annyit tesz, hogy látod a jövőt, megálmodod, látomásokon keresztül stb. Jellemzője még, hogy általában tragikus eseményeket mutat, de nem minden esetben.
A tisztánlátás és a jóslás között annyi csak a különbség, hogy a jóslás történhet kártyával, gömbbel, egy pohár vízzel kristálygömbbel, tükörrel, szóval mindennel, aminek sima a felület és látod benne magad. Ha viszont nem használsz eszközt, az már tisztánlátás, amikor a fejedben jelennek meg képek.
Van egy teszt, ami megmutatja, hogy nagy eséllyel tisztánlátó vagy-e, vagy könnyedén szert tehetsz erre a képességre.
Ha érdekel a teszt írj. :)
Te is érdeklődhetsz Dead Angel. :)
szerintem vedd komolyan. ez egy csodálatos képesség
ha szeretnél beszélni róla írj priviben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!