Gáz hogy még csak 16 vagyok?
Nagyon gázak vagytok mindannyian főleg te kérdező.
16 vagy. És még fel is vállalod. Te észnél vagy??
Űber gáz!
De az én helyzetem Űber giga gáz! Mert én 16 vagyok és 40 akarok lenni! Addig még van 1 kis idő hátra..
Ne legyél öngyilkos semmiképp! Ellőtted az élet, élvezd ki a fiatalságodat. De ha nem hagy nyugodni ez a téma, mindenképp beszélgess a szüleiddel, ők biztos tudnak segíteni. Ne csinálj butaságot!!!
Jónah, csak hülyülök. Elég cink vagy. :\ Én 17 vagyok, és persze sosem voltam 16, 15 meg főként nem. Az lehet az igazi szívás. :D Rossz belegondolni.
Turelem rozsat terem! Ha csak nem dontesz ugy, hogy orokke 16 evesen emlegessenek (elt 16 evet!), akkor elkerulhetetlenul el fogod erni!
En mar(sajnos) egykicsivel tobb vagyok, de sokat adnek azert, hogy nekem is ilyen gondom legyen! Sajnos mar abban a korban vagyok, anikor a hajnali merevedes a derekamban van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!