Gáz hogy még csak 16 vagyok?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnék 17 lenni, de nem megy :(2010. márc. 25. 18:19
31/38 anonim válasza:
szar a kérdésed, mert ugyis leszel valamikor 17 éves (hanyagoljuk el a modern társadalmak viszonylag kis halandósági rátáját ebben az életkorban).ELLENBEN, ha 20on évesen szüz lennél, akkor kevesebb garancia lenne rá, hogy majd idövel nem leszel az.lécci ne parodizáld sok ember keserüségét!
32/38 anonim válasza:
Jeeeebotteee! Ha nem akarsz élni akkorm ost miért vagy még a földön? a Rohadt fiatalságba bele már! Elég volt!
Én is 16 vagyok és minden évemben mindig is szerettem, szeretek és szeretni is fogok örökké élni! Hogy lehetnek ilyenek ezek az emberek? Miért? JBG
33/38 anonim válasza:
Szerintem még 9 éves se vagy 16 éves nem tessz fel ilyen hülye kérdéseket..
34/38 anonim válasza:
Utolsó 3 válaszoló: nem vettétek észre, hogy viccből tette fel a kérdést? Nem tudom mivel töltheted azt az életet, amit annyira szeretsz, de humorérzék nélkül elég tré lehet.
38/38 anonim válasza:
30 évesen nagyon szeretnél majd 16 lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!