Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem magam még mindig...

Miért érzem magam még mindig csúnyának és esélytelennek?

Figyelt kérdés

Huszonéves pasi vagyok. Bárki, akit megkérdezek, azt mondja, jól nézek ki, volt már sikerem nőknél is (bár csak elég ritkán azoknál, akiket én néztem ki magamnak, ez igaz), olyan is volt már, hogy hozzám jöttek oda, vagy megtudtam, hogy valaki csak azt várja, hogy végre megszólítsam.

És én mégis továbbra is egy csúnya, eladhatatlan, lúzer pasinak látom magam. Ez miért lehet? Hogyan változtathatnék az önértékelésemen?

2016. jan. 2. 21:44
 1/2 Lekri válasza:
Mindig a nők választanak, ezért ne érezd rosszul magad. Az önbizalom hiánya a bajod! Sportolj egy kicsit, vagy keress valami hobbit, ami magabiztosabbá tesz. Csajoknál meg a jó szöveg számít. Figyeld meg, mások hogy csinálják. De ha lesír rólad a luzer érzés, akkor hiába.
2016. jan. 8. 13:36
 2/2 anonim válasza:
Igen a sportolás jó ötlet, mert valóban az önbizalmadat kell növelned- Ha nem sugárzod magadból, hogy magabiztos vagy, akkor nem lesz esélyed. Esetleg a sporton kívül próbálkozz olyan hobbival, ami érdekel.
2016. jan. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!