Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam csúnyának, és esélytelennek a nőknél?
Engem már egy szép nő látványa is lehangol, mert az az első gondolatom, hogy biztos esélyem se lenne nála, mert nem vagyok elég jó pasi hozzá.
A vicc az, hogy ez még csak nem is igaz, tetszettem én már jópár elég vonzó csajnak, és néha össze is jött ez-az, mégis.. A tükörben én rondának, nyomi arcúnak, férfiatlannak látom magam, és úgy érzem, biztos kevés vagyok egy szép lánynak.
Mit csináljak, hogy kiöljem magamból ezt a beidegződést, és ne érezzem magam kevesebbnek, mint mások?
Ugyanazt, amit most csinálsz csak fordítva! Magyarázd be magadnak, hogy jól nézel ki, még ha nem is úgy látod!
Szerezz magadnak egy barátnőt, aki szeret, az úgyis felhúzza az egodat rendesen és akkor már tuti elhiszed, hogy nincs veled semmi baj!
Mit értesz nem természetes viselkedésen?
Meg se szólalsz,vagy ha igen hebegsz habogsz vagy lököd az idétlen poénjaidat vagy beszédes nyitottnak tűnsz,odamész bárkikhez de mégsem sikerül elmélyíteni a társalgást?
"Mit értesz nem természetes viselkedésen?
Meg se szólalsz,vagy ha igen hebegsz habogsz vagy lököd az idétlen poénjaidat vagy beszédes nyitottnak tűnsz,odamész bárkikhez de mégsem sikerül elmélyíteni a társalgást?"
Egyszerűen állandóan agyalok, hogy amit mondok, az elég érdekes-e, elég vicces-e, nem vagyok-e túl nyomulós/visszafogott, tetszem neki vagy csak haverkodik, stbstb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!