Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szerintetek ha van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ha van egy s zép arcú csaj, de van pár pattanás az arcán, akkor ő már nem is jön be nektek? Vagy csúnyának tartjátok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tartanám csúnyának, főleg úgy hogy valószínűleg nem ő tehet róla, hogy olyan az arca.
2013. jan. 7. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
ha ennyin múlik valakinek, akkor az régen rossz..
2013. jan. 7. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
egyáltalán nem tartom csúnyának, majd elmúlik:))
2013. jan. 7. 17:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagy részt a kövér se tehet arról,hogy kövér,mégse szép...Na mindegy,a lényeg,hogy szép lehet attól még hogy vannak pattanásai.
2013. jan. 7. 17:49
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha küldesz képet privátban meg tudom mondani de így látatlanban nehéz.

20F

2013. jan. 7. 17:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. De mégis mit gondoltok az ilyen lányról? Vagy jobban tetszenek, ha be van alapozva az arca?
2013. jan. 7. 17:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Én egyszer kb első látásra beleszerettem egy lányba és pattanásos volt a homloka úgy hogy leszarom ha nem egy giga vulkán ami épp a képembe készül kilövelni;á
2013. jan. 7. 17:51
 8/13 anonim ***** válasza:
ha alapvetően szép arcú lányról van szó, ahogy írtad, akkor nem baj, de azért ne kenje magát nagyon túl, az akkor se szép, ha valakinek "tökéletes" az arca...szóval Mértékkel!!
2013. jan. 7. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Az ilyen apróságok csak titeket lányokat zavarnak.
2013. jan. 7. 17:54
 10/13 anonim ***** válasza:
az én barátnőm is pattanásos de szép az arca és nem zavar
2013. jan. 7. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!