Mit tegyek ha csúnyának érzem magam?
Tisztában vagy vele hogy mi az ami nem tetszik?
Néha egy új frizura új ruhákkal sokat tud segíteni,esetleg amit úgy érzesz hogy nem az előnyöd arról elvonhatod a figyelmet mondjuk színesebb ruhadarabokkal.
Szóval valamennyit biztosan tudsz tenni annak érdekében hogy változz az általad vélt jobbik irányban.
Én sem vagyok herceg,vannak hibáim,de voltak barátnőim,és csajoztam is elég sokat.
Tapasztalatom az hogy minden nőt meg lehet szerezni,legyél akármilyen is!
Mondhatnám azt is ha csúnya vagy akkor dolgozz és menj el gyúrni .Ugye a sok pénzzel jobban lehet csajozni(ott nem számít hogyan nézel ki) viszont annak hátulütője van hogy a pénzed fogják szeretni és nem téged.
Viszont ha ügyes vagy,barátságokat hozol létre ,akkor már bizony lépéselőnyben vagy,mert általában a baráti körből szoktak választani maguknak a csajok(ha csak nem esik be az utcáról a nagy ő) Na meg Én is volt mikor úgy csajoztam hogy szinte minden nőt leszólítottam,és ez a módszer eredményes éjszakához vezetett! Nem azt mondom hogy megdugtam(de smároltunk,stb stb) Ez a nagyszámok törvénye ha soknál próbálkozol,egy úgy is horogra akad.És meg kell tanulni sokszor veszíteni is mert igen sokszor lesz mikor nemet mondanak,ezt el kell viselni és tovább kell állni! Csajozás terén ügyesnek kell lenni,jó helyen jókor lenni.Szóval nincs minden veszve.Esetleg még annyit hogy ha tudod hogy nem vagy egy adonisz akkor ne egyből a plázacicákhoz menj(ha csak nincs pénzed rájuk)
A lényeg ne keseredjetek el,mindenre van megoldás és soha ne adjátok fel és legyetek lazák mert veszteni valótok nincs!
"Na meg Én is volt mikor úgy csajoztam hogy szinte minden nőt leszólítottam"
Azért figyelitek, hogy az "én"-t nagy betűvel írta a válaszoló? Na a kérdezőnek is ekkora nagy egóra van szüksége csak. :)
én jóképű vagyok és agyam is akad itt ott a herémen kívül, szívemet néha néha kitárom, de boldogtalan vagyok mert nem kellek a nőknek, de lehet azért mert én sem látok egyet sem köztük aki érdekelne mint kapcsolat.
De nagyon nagyon sok nő, lány van a környezetemben rettentően sok. De csak a zavart fokozza
Nem vagy csúnya. Ebben biztos vagyok :D
"You're beautiful, wonderful
Perfectly made, perfectly made
You're meant to be what you see
You're not a mistake, not a mistake
Brighter than stars that shine
You light up the Maker's eyes
And you'd believe if you could see
The smile on His face
The moment you were made"
-Hawk Nelson - Made
(mondd hogy tudsz angolul..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!