Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért születtem csúnyának? 17/f

Miért születtem csúnyának? 17/f

Figyelt kérdés
Utálom magam, mert nagyon ronda arcom van. Emellé még szemüveges is vagyok. Annyira rosszúl érzem magam a bőrömben, hogy az utcán rá se merek nézni más emberekre, főnleg nem a korombeli lányokra. Félek, hogy kinevetnek és kicsinek, jelentéktelennek érzem magam. Úgy érzem senkinek nem hiányoznék ha valami tőrténne velem. Mosolyogni, nevetni sem nagyon tudok, csak baráti körben, akkor jól érzem magam ha valamelyik haverromal vagy az öcsémmel vagyok, esetleg valamelyik hobbim űzöm. Amúgy semmi életkedvem. Látom, hogy magam körűl sorra mindenkinek lesz barátnője, én meg hozzászólni sem merek egy csajhoz sem, mert a kűlsőm miatt szinte mind kinevet, elkűld vagy beszól. Még egy lány sem talált vonzónak, még az sem akivel elég sokat kavartam, ő is azt mondta csúnya vagyok, de még is kedvelt. De ez is 2 éve volt azóta minden nő leszolt. Egyszer minden csajt végigkérdeztek az osztályba, hogy szerintük 10/mennyi vagyok és mindenki azt mondta, hogy inkább nem mond semmit vagy azt, hogy 0. Úgy érzem soha nem lesz feleségem sem gyerekem pedig mind kettőt nagyon szeretném. :( Ráadásul otthon is azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már nőd, de nem értik meg, hogy ilyen gusztustalan arccal nem tudok barátnőt szerezni.

2014. aug. 30. 21:27
 1/9 anonim válasza:
68%
1. ne a bombanőket keresed csodaszép arccal és testtel 2. menj el kondizni vagy valami hasonló, így legalább lesz valami önbizalmas és nem ilyen szarjankó leszel
2014. aug. 30. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Próbálj edzeni, vagy bármi olyat csinálni, amitől jobban érzed magad a bőrödben. Nekem a kondizás sokat segített, és azóta hogy felszedtem egy pár kiló izmot, nem mer nagyon beszólogatni senki:D

A lényeg az hogy te jól érezd magad, mások véleményére nem kell adni.

2014. aug. 30. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

Te életed, neked kell a farkadra állnod, de míg negatív a saját magadról alkotott képed addig ugyan abban a s**rban fogsz úszni amiben eddig, TE kell változtass amin tudsz és NEKED kell elfogadnod azt amin nem. Amin például változtatni tudsz az elsősorban az önértékelésed. Ruháidat biztos fel tudod még tunningolni kicsit, járj el edzeni, kezdj el különböző csoportokba járni pl. olvasókörök, könyvtár, tánckurzus, karaté, úszás, bárhova ahol emberekkel ismerkedhetsz.

Amíg saját magad csúnyakény kezeled, a környezeted is úgy fog!

Menj el egy bőrgyógyászhoz, nem csak úgy mondom, tényleg vedd a fáradságot s menj el, emíg itt vered a náylad és cibálod magad nem fog változni semmi. A folyamatos önmarcangolással nem jutsz előbre sose.

Nyiss meg egy dokumentumot és írj, írj le mindent ami eszedbe jut magadról. Írd le az összes félelmed, és ŐSZINTÉN saját magadhoz próbáld megfogalmazni mindazt ami bánt, az elején nem fog úgy menni, de aztán belejösz, fontos, hogy akármennyire fáj, írd le, mond ki saját magandak!

Ha valóban nem tudsz segíteni magadnak, akkor menj el pszichológushoz, de mindenképp a TE döntésed, hogy változtatsz e vagy továbbra is itt és facebookon vered a nyálad.

Ne feledd, ez egy fórum, helyetted nem oldjuk meg a problémád, de tanácsot adhatunk, és innen a te döntésed, hogy változtatsz egyik napról a másikra, vagy sem.

18/f

2014. aug. 30. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Kondizom már egy éve, ennek ellenére nem vagyok valami izmos, de a testem szeretem, egész jól öltözöm. Nem vagyok igénytelen, de az arcom utálom. A nőknél meg nincs nagy igényem. Sőt kifejezetteb szeretem a ducikat/kövéreket, de ők is elhajtanak, pedig azt mondják nálluk könnyebb.
2014. aug. 30. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Ha valakit nem feszélyez, hogy hogy néz ki, és fütyül rá, hogy mit gondolnak róla, az szabadabb lesz, képes lesz jól érezni magát, és minden helyzetben fogja tudni élvezni a saját lényét.

Férfiakra is érvényes az, hogy a kisugárzás képes helyesebbé tenni valakit. Az érzelmek elevensége, őszintesége még a kevésbé tetszetős arcot is vonzóvá tudják változtatni.

Szerintem mindig érezd magad győztesnek, még akkor is, ha eddig nem voltál az, és úgy állj hozzá a világhoz, hogy mindent elérhetsz, amit akarsz. Ez az önbizalom ki fog ülni az arcodra, és ha elhiszed magadról, hogy megérdemelsz egy szép nőt, akkor lehet, hogy egyszer tényleg lesz egy csinos barátnőd.

2014. aug. 31. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Rosszul látod a dolgokat. Egy férfinek amúgy sem dolga, hogy szép legyen. :D

Gyúrj az önbizalmadon! Túl sötéten látod a témát! Az is királyság, hogy jól öltözködsz és jó a megjelenésed.

Próbálkozzál minél több nőnél. Nem biztos, hogy egy duci csaj sokkal könnyebb préda, mint egy tök átlagos, nem túl attraktív csaj.

Egy dolgot érdemes megfigyelni, hogy milyen párok állnak össze! Ebből hamar rájöhetsz, hogy nincs veled semmi baj, ami gátolhatna. Engem mindig bíztat, hogy nem éppen csupa Adonisznak van barátnője! :D Lehet, hogy később jön el a te időd, lehet kicsit várni kell, hogy a libuskák komolyodjanak...

2014. szept. 15. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:

A lányok leminősítéseit próbáld ignorálni, bármily nehéz is! Ne vedd komolyan. Ostobák is, meg rosszindulatúak is, idővel majd megismerkedsz komolyabb és normálisabb lányokkal, abból mondjuk tényleg nincs olyan sok.

"Úgy érzem soha nem lesz feleségem sem gyerekem pedig mind kettőt nagyon szeretném. :("

- Ezen ne parázz 17 évesen nagyon-nagyon ráérsz még nősülni, mondom én 30 évesen, nőtlenül. :D :)

Különben is, a feleség, nem mindig nyereség! :P

"Ráadásul otthon is azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már nőd, de nem értik meg, hogy ilyen gusztustalan arccal nem tudok barátnőt szerezni."

-Mert valószínűleg sokkal objektívebben látják a dolgot mint te és tudják, hogy valójában nincs ok, ami nőtlenséget indokolna. :)

2014. szept. 15. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagy csúnya. Isten teremtett és biztos vagyok benne hogy teremtett egy lányt is aki majd pont úgy fog szeretni ahogy vagy. Akinek TE leszel a tökéletes :)

Hidd el nekem!

(ha tudsz angolul ez a szám segíthet:

https://www.youtube.com/watch?v=cGwd8ru2TC8

vagy ez a facebook oldal? [link]

Remélem tudtam segíteni :)

2015. febr. 15. 20:54
 9/9 anonim válasza:
54%
Vannak lányok akik a belső tulajdonságra hajtanak és nem a külsőre. Ha a külsődön változtatnál, akkor válts frizurát, barnulj vagy szolizz, szemcsi helyett létezik kontaktlencse és menj el kozmiba. Ha ezeket nem szeretnéd akkor a belsőre tedd a hangsúlyt és merj megszólalni. Az utolsó verzió, hogy sz*rsz mindenkinek a fejére és a saját döntéseidben bízol. De ha küldenél képet, akkor jobban tudnék segíteni.
2015. jún. 30. 21:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!