Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen állást vállaljak?

Milyen állást vállaljak?

Figyelt kérdés

Régóta gondolkozom azon, hogy mivel kéne foglalkoznom a jövőben.Éppen fakultációválasztás előtt állok, így egyre halaszthatatlanabbá válik a döntés meghozása.

Nagyjából azt kell tudni rólam, hogy mindig is foglalkoztattak olyan témák, mint pl. az önismeret.Úgy érzem rengeteg érzelem van bennem, ezért gyakran késztetést érzek arra, hogy ezeket kiírjam magamból. Nemrég elkezdtem verseket, idézeteket, meséket gyártani.Néha egész egyszerűen késztetést érzek arra, hogy papírra vessem a gondolataim.Eddig minden magyartanárom (elég sok volt) felfigyelt rám.Azt mondták, hogy van tehetségem az íráshoz, sokan ösztönözően hatottak rám.Foglalkoztatnak az élet nagy kérdései.

Emellett mindenem a divat, szeretek csinosan öltözködni, sminkelni, mindenhol jól megjelenni.

Igyekszem ösztönzően hatni az emberekre, mindenkit az optimista életszemléletre buzdítok.Meghallgatok másokat és próbálok tanácsot is adni nekik.Szerintem alapvetően kedves természetű vagyok, idegenekkel is képes vagyok egész jól elbeszélgetni.

Imádok utazni, szeretek idegen kultúrákat megismerni és minden érdekel, ami a világban történik.

Mindenről van véleményem, gyűlölöm az igazságtalanságot és mindig kiállok magamért, vagy épp azért, amit fontosnak tartok. Szókimondó vagyok és egyenes.

A reál tantárgyak nem mennek, ellentétben a humán tantárgyakkal.Az idegennyelv tanulással sincs problémám.

Tudnátok nekem ötleteket adni?

2016. jan. 1. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
HR-es? :)
2016. jan. 1. 18:35
 2/5 *Glissade* válasza:
Én is pontosan olyan vagyok, mint te. :)
2016. jan. 1. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:
És te miben gondolkodsz? :)
2016. jan. 1. 21:37
 4/5 *Glissade* válasza:
Én elköltöznék melegebb helyre, a tenger mellé. :)
2016. jan. 2. 11:37
 5/5 *Glissade* válasza:
E-mellett foglalok állást, Magyarország nem nekem való, túl depressziós hely.
2016. jan. 2. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!