Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem vállalják fel...

Miért nem vállalják fel magukat az emberek?

Figyelt kérdés
Az emberek köbö 80%-a nem írja ki a nevét. Miért? Hisz, az az oldal mottója, hogy ,,amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!" Persze, nem akarok teljes személy azonosságot, csak annyit, hogy miért nem vállalják fel magukat az emberek.

2014. nov. 25. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
58 százalék vagyok. Homoszexuális.
2014. nov. 25. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Az elején nem tettem hozzá, hogy értelmes válaszokat szeretnék.
2014. nov. 26. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha lenne mindenkinek neve és csini rózsaszín cipellője az jobban kiszolgálná a szépérzékedet? Pontosan az a lényege az anonimitásnak, hogy engem ne lehessen azért támadni, hogy homoszexuális vagyok, legalábbis ne olyan témákban, ami nem erről szól. Majd ha meg akarom másokkal vitatni, akkor leírom, hogy homoszexuális vagyok és akkor jöhetnek az ellenvélemények, vagy ha akarom leírom, hogy rózsaszín cipellőben szoktam járkálni és akkor jöhetnek a vélemények, de ha leírom, hogy szerintem a sajt finomabb, mint a túró, akkor egy idióta ne jöjjön oda azzal, hogy aki rózsaszín cipellőt hord annak ferde az ízlése, ergo mit is tudhatok én a sajtokról. Nem érzed a hatalmat, amit azzal kapsz, hogy csak a lényeg kerül megvitatásra, nem pedig valami más baromság?
2014. nov. 26. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért vállaljam fel magam?
2014. nov. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!