Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért derogál állást keresnem?

Miért derogál állást keresnem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eléggé padlón vagyok anyagilag, anyukám tart el, huszonéves vagyok és derogál bemennem az autómosóba megkérdezni dolgozhatnék-e itt. Még facebookra sem merem kiírni hogy állást keresek, annyira tartok attól hogy mások azonnal megtudják rólam az igazságot. Nem azzal van a baj, hogy nem fogom fel mennyire szükségem lenne a melóra, hanem hogy nem merem ezt megtenni. Miközben nem vayok egy be**ari gyerek... Csajozás pl simán megy, idegen lányokkal is... Kommunikatív is vagyok, ezzel sincs gond. Kellene valami löket, hogy legyőzzem ezt... Az egész olyan furcsa... Lent vagyok, de mégis úgy érzem aki autómosóban vagy a mekiben dolgozik az sz**abb nálam. EZT ÉRZEM miközben TUDOM hogy k****a értékesebbek a napjai... és igazából ennek nincs realitása. Agybetegség...
2013. aug. 22. 03:23
 1/1 anonim ***** válasza:

ha nem vagy beszari akkor vagy lusta vagy dolgozni,

vagy szégenyled hogy anyád art el és ezt nagyon kellemetlen lenne közölni bárkivel,

vagy számodra a munka alantas dolog és a rászorulásod ellenére is büszkébb vagy annál hogy megpróbálj munkát keresni.

de ezeket te is leírtad.

ha belekényszerítenéd magad egy olyan anyagi helyzetbe ahol szó szerint létszükséglet lenne a munka az valószínűleg segítene.

2013. aug. 22. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!