Olyan jó hogy itt mindneki mindnet lekamu kérdésez.
Már miért lenne kamu?
2015. dec. 15. 13:07
32/71 anonim válasza:
31: Mert nehéz elhinni, hogy vannak ilyen hülye emberek!
2015. dec. 15. 13:08
33/71 anonim válasza:
figyelj ez változó,hogy mennyire okos a gyerek az csak az ovi vége felé fog kiderülni, addig kár ezen stresszelni. Vannak akik imádnak versenyezni és ezt most fejezd be mert értelmetlen.Sógoroméknak van egy másfél éves gyereke én csak arra vagyok féltékeyn, hogy ők már túl vannak az elején, ezzel ellentétben a sógor felesége azzal hencegett hogy ő pár hét alatt összehozta a gyereket, míg nekem biztos hogy egészségügyi problémából adódóan pár hónap vagy akár több év. Már most félek, hogyha ezen is henceg akkor folyton az lesz hogy bezzeg az én gyerekem már ekkor állt stb. Kérdem én mire jó ez? miért kell a másikat legyőzni ahelyett hogy csak a szülőségnek magának örülnétek? Van egy aranyos, szép, egészséges gyereked és te azon pampogsz mennyi lájk van a helyett, hogy örülnél amiért nincs semmi baja! pfff
34/71 A kérdező kommentje:
Szeretem a kislányomat.
Csak közbe egy ilyen érzésem, van mert az orrom alá dörgölik hogy a másik mennyivel szebb ügyesebb min taz enyém.
35/71 anonim válasza:
A férjed is érzi ezt?
2015. dec. 15. 13:09
36/71 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem mondtam még neki.
2015. dec. 15. 13:10
37/71 anonim válasza:
Mielőtt volt gyereked, érezted ezt? Hogy mások a sikereiket, szépségüket az orrod alá dörgölik?
2015. dec. 15. 13:13
38/71 anonim válasza:
Akkor egy dolgot tehetsz, nagy ívben elkerülöd az ilyen bunkó rokonokat. Minden értelmes ember tudja, hogy a gyerekek nem egyforma ütemben fejlődnek, és nem is lesznek egyformák, SOHA. A te lányodnak most nincs haja. Na és???Majd kinő neki.
A fejedben kellene rendet tenned, és rájönni, hogy a boldogság nem a lájkokon meg a rokonok véleményén múlik.
Tanuld meg elfogadni a gyerekedet olyannak, amilyen, és ezt a határozottságot sugalld kifelé is.
Idővel biztos lesz olyan dolog, amiben a te lányod a jobb.
2015. dec. 15. 13:14
39/71 anonim válasza:
jesszus ez most az hogy nekem tetszik a párom, másnak meg nem. és????
2015. dec. 15. 13:15
40/71 anonim válasza:
azért érdekel ennyire a külvilág véleménye, mert te magad sem vagy elégedett a gyerekeddel, így persze, hogy mindent úgy veszel, hogy más is ezt dörgöli az orrod alá. Szégyelld magadat! Az a kislány tőletek örökölte a fizikai megjelenését, nem tehet arról, hogy nem olyan szép, mint a másik. Ha meg nincs pénzed fotózásra, szép ruhákra, azért is csak magadat okold. Miért nem dolgoztál többet, jobban, tanultál többet, értél el többet, mielőtt összehoztad a kis csúfságodat? Vagy miért nem fogtál pénzesebb pasit? Ezekért a kislány tehet majd neked szemrehányást, ha látja, hogy a családban mekkora különbségek vannak, és nem te a kislány felé, hogy ő nem olyan szép... Szerencsétlen, milyen anya jutott neki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!