Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira féltékeny vagyok a...

Annyira féltékeny vagyok a gyerekükre, hogy már magam stresszelem emiatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekünk is van egy kislányunk, egy hónappal kisebb min ta férjem rokonának a lánya.

Nagyon féltékeny vagyok rá, annyira szép az a kislány. Hosszú haja van már 8 hónaposan amit be tudnak coffozni neki.

Már ül, feláll, lépeget a kislány. Gyönyörű ruhái vannak.

Mos fotózáson voltak, tegnap tették fel a képeket egy óra alatt több száz lájk lett a képükön.

Tudom, hogy nem normális hogy nekem is itt a kislányom aki szép, de olyan igazságtalannak érzem.

2015. dec. 15. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
98%

De mit érzel igazságtalannak? A te kislányod is biztosan szép.

Azt meg te is tudod, hogy nem vagyunk egyformák és a szépség relatív. Jó lenne ha kezdenél valamit magaddal, mert így egy hozzád hasonlóan nulla önértékelésű, önbizalomhiányos lányt fogsz nevelni a gyerekedből. Kitől tanuljon szegény önbizalmat és magabiztosságot, ha nem az anyjától?

2015. dec. 15. 12:46
 2/71 anonim ***** válasza:
99%
Azt látom, hoyg neked nem kellett volna még gyereket vállalni, annyira éretlem vagy.
2015. dec. 15. 12:47
 3/71 anonim ***** válasza:
96%

Foglalkozz a saját gyerekeddel. Az, hogy ül, áll, lépeget, nem jelent semmit. Van egy hónap előnye a te lányoddal szemben, különben sem verseny, minden gyerek a saját ütemében fejlődik.

Fotózásra ti is mehettek, a lájkok meg nem jelentenek semmit.

Semmivel nem több az a kislány, mint a tied.

2015. dec. 15. 12:49
 4/71 A kérdező kommentje:

De szép a mi lányunk is de az övék sokkal szebb.

Az én lányom teljesen kopasz. Még csak most kezdett el forogni.

2015. dec. 15. 12:49
 5/71 anonim ***** válasza:
97%

jaj és hány lájk jött pontosan?

ki nem sz-rja le.

2015. dec. 15. 12:50
 6/71 anonim ***** válasza:
23%
Várj még egy kicsit az irigykedéssel. Még az is lehet, hogy a te lányod szebb és okosabb lesz, a rokonkislány meg buta....
2015. dec. 15. 12:51
 7/71 A kérdező kommentje:

Legalább 250.

Mig a mi képeinkre max 30.

2015. dec. 15. 12:51
 8/71 anonim ***** válasza:
94%

ÚRISTEN!

amúgy viccből kérdeztem.

és szted amúgy hány embert érdekel a másik gyereke?

megsúgom: keveset.

én is belájkolom, oszt jól van, de tojok rá

2015. dec. 15. 12:52
 9/71 anonim ***** válasza:
99%
Jézusom... Az övékének hosszú haja van a tiéd meg kopasz... hogy lehet ilyet leírni? Nyilván kopasz is marad egész életében.. Hülye p.csa vagy. Szegény kislány. :(
2015. dec. 15. 12:52
 10/71 anonim ***** válasza:
98%

Ha jól számolok, a te lányod 7 hónapos. Nagyon pici még. Az én lányom 13 hónapos koráig csaknem teljesen kopasz volt!!! Mai napig emlegetjük. Most már iskolás, és gyönyörű, dús, hosszú haja van (nem tőlem örökölte :D).

És lájkok nélkül is fel lehet nevelni egy gyereket, sokan direkt nem teszik közszemlére a családjukat.

2015. dec. 15. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!