Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok féltékeny a párom exére? Hogyan tudnék ezen változtatni, hogy ne így gondolkodjam mert ez így nagyon rossz csak stresszelem magam vele?
Szerintem a hormonjaid csinálják, de jó hülyeségeken gondolkozol hallode, vegyük logikusan.
6 éve vesztek össze, ha ki akart volna békülni vele rég megtehette volna.
4éves a kisfiú -4 év alatt simán volt ideje rendbe szedni magát szülés után, majd neked is lesz időd
Túl sokat tudsz az exröl, olyan nincs h 8 évig üresbe bírja a férfi valamilyen módon csak ki kellett elégüljön, de ez a fele teljesen mindegy mert veled van, te szülsz gyereket neki, veled él.
Te ha meglátod a saját eexed akit valamikor nagyon szerettél arra gondolsz, hogy de kár, hogy vége? Én nem, s sztem más se így gondolkozik, az ex az ex s kész.
Ha azt mondja szerelmes beléd örvendj inkább s értékeljed minthogy gyártsad a feszültséget magadban.
Szóval 6 éve szakítottak.
Azért az elég távoli dolog.
" még sosem volt szerelmes mint belém,de persze hogy ezt mondja." - ezzel azt mondod, hogy a párod hazudik?
De butaság... én csak úgy összekerültem az asszonnyal, akkor lett szerelem, amikor terhes lett, és vártuk a gyerekünket.
Nem is volt szebb időszak az életemben, mint amikor "megváltozott a teste" - na, eressz csak le - nem tesz jót neked, a babának, mag a kapcsolatnak se.
Babát vártok, szeret téged, ne legyél féltékeny.
És miért pont az exére?
A világ tele van jó nőkkel - engem se nagyon érdekelnek, csak az enyém, - nincs ebben semmi rendkívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!