Van igaz barátod?

Figyelt kérdés
vagy volt? és hol ismerkedtetek össze?
2010. márc. 22. 22:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Na első osztályban(általános) ismerkedtünk meg,lettünk barátok és még máig is azok vagyunk :)
2010. ápr. 15. 18:24
 32/38 anonim ***** válasza:

Van.

A legjobb barátnőm szerencsére egy osztályba jár velem. Gondolom így mondanom sem kell,hol ismerkedtünk össze :D

Van egy másik is, akit neten ismertem meg,de már azóta sokszor találkoztunk és élőben folytattuk a hülyülést.

Van egy harmadik, aki mostanában jött az osztályba és már jóba vagyuk. nagyon szimpi nekem és én is neki, szóval ez egy jól kezdődő barátság ^^

L/15

2010. ápr. 15. 19:09
 33/38 anonim ***** válasza:

Van, kettő :)

17 éves vagyok, egyik legjobb barátnőmmel gyűlöltük egymást, aztán úgy hozta a sors, hogy egymás mellé kellett ülnünk órán (csoportbontás, évfolyamtársak voltunk), és így lettünk jóban. <3

Másik legjobb pedig mindig is barátnőm volt, kicsi korom óta, minden nap találkoztunk szinte, de akkor nem értékeltem még annyira komolyra, középiskola kezdetekor megszakadt egy évre, de aztán vhogy megint egymásra találtunk :)<3

2010. ápr. 15. 19:31
 34/38 anonim ***** válasza:

Volt egy barátnőm időnként több volt mint barátság de már vége=/

14/L

2010. ápr. 15. 20:34
 35/38 anonim ***** válasza:
nem erdekel hogy lepontoztak. xD legalabb az igazsagot mondom.meg mindig jobb mint hazudni egy kellemeset. :)
2010. ápr. 16. 05:21
 36/38 anonim ***** válasza:
Van, Majának hívják, és az osztálytársam.
2011. máj. 24. 17:31
 37/38 anonim ***** válasza:
Meg még van egy Anna nevű is.
2011. jún. 23. 16:41
 38/38 anonim ***** válasza:
Nincs, mivel idióta, balfék(akiket jópofa, jófejnek tartok eleinte) emberekhez jobban vonzódom, aztán csalódok bennük, annak ellenére, hogy jóbarátnőjük vagyok. ez van... Talán önállóan jobb is, mert volt egy legjobb barátnőm, rossz hatással volt rám, felül akart kerekedni rajtam. Rosszul végzödőtt, ma már rá se birok nézni.
2011. júl. 18. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!