Képes lennél megölni azt, akivel megcsalt a barátod/barátnőd?
Figyelt kérdés
Netán mit tennél vele?
Engem csalt már meg a barátom, és én úgy, de úgy megfojtanám azt a r-bancot...
2010. szept. 26. 16:16
1/9 anonim válasza:
Te sem vagy normális, miért a harmadikat kell okolni mindig egy kapcsolat szétmenésekor? Inkább nézz magadba.
2/9 A kérdező kommentje:
Nanana... még mindig együtt vagyunk a barátommal... bár ha jobban meggondolom, nem is annyira ő csalt meg, mert a csaj lerészegedett(igen, az osztálya k-rvája, a másik pasijával lefekszik...) és szépen letámadta a pasim...
2010. szept. 26. 16:23
4/9 A kérdező kommentje:
azt is megértem =D
2010. szept. 26. 16:38
5/9 anonim válasza:
egy megcsalás két féltől függ. A megerőszakolás egytől. Érzed a különbséget. Akár alkohol akár nem, a pasidnak a beleeggyezése is kellett hozzá, ő ugyanolyan hibás mint a csaj.
6/9 anonim válasza:
Hasonló érzések kavarognak bennem :D Kár,hogy az anyja zsaru.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is mondogatom hogy a részegség nem ok...
uhh, az gáz hogyha az anyja zsaru... mekkora pech istenem :O
2010. szept. 26. 22:43
8/9 anonim válasza:
Csak képzeletben.
Amúgy nem mindig kell magadba nézni, ha megcsalnak, vannak olyan férfiak és nők is, akiknek indok se kell és félre mennek simán...
9/9 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva:
Nem, nem lennék képes embert ölni. (átvitt értelemben sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!