Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Legrosszabb emlék, amit egy...

Legrosszabb emlék, amit egy barátod/barátnőd okozott neked?

Figyelt kérdés

Velem majdnem 3 éve történt..

A legjobb barátom egy fiú volt (lány vagyok). Nagyon szerettem, mintha a bátyám lett volna, azt hittem mindig barátok maradunk.

Aztán történt egy nap, hogy nekem támadott és elhordott mindennek, majdnem nekem jött én meg azt sem tudtam mi történik. Estére az egész város erről beszélt és mint kiderült egyik kedves barátnőm túlságosan is féltékeny volt és teli nyomta a fejét sok hülyeséggel, hogy én mekkora szarkeverő vagyok.. A legszomorúbb, hogy a csajnak hitt, engem pedig meg sem hallgatott. Életem legszörnyűbb időszaka volt ez. Minden egyes nap evvel keltem és feküdtem, hogy vissza emlékeztem arra a napra. Azóta senkiben sem bízok meg, nincsenek rendes barátaim, és körülbelül nem is ismernek. Egy hideg ember lettem. :(

2009. dec. 21. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez szar ügy. Nekem nem volt semmi ehhez hasonló.
2009. dec. 21. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
velem is történek már ilyesmiuk többször is...
2009. dec. 21. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
A "legjobb" barátaim elárultak. Nem bízok már senkiben.
2009. dec. 21. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem is volt hasonló. Addig volt legjobb barátom, azóta nincs.

Este amikor jöttünk haza az utcán, odajött hozzánk 3 cigány, mire sikerült leráznom őket, akkori legjobb barátom már 100 méterre volt, és sietett haza. Aztán sikerült beérnem, jól kiosztottam. Azóta csak haverok vagyunk, 1 évben 3-4x találkozunk, beszélünk pár szót.

Most a barátnőm egyben a legjobb barátom.

Jah, fiú vagyok.

2009. dec. 21. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Még ovis voltam, és a legjobb barátnőmnél játszottunk, akinek átjött a szomszéd barátnője, ezért engem szándékosan mellőzött, és amikor mentem oda hozzájuk, csak kigúnyoltak vagy arrébb löktek. Hazamenni viszont nem tudtam/mertem, mert a bátyja a lápcsőn smárolt a barátnőjével. Itattam az egereket, mintha attól jobb lenne bármi is, de még az anyja lebőgőmasinázott. A mai napig szokott kísérteni az álmaimban.
2009. dec. 21. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
a barátnőm (?) amivel rég nem találkoztam egyszerűen integetett nekem egyet és továbbment az utcán anélkül hogy egy mondatot is váltottunk volna...azóta nem is beszéltünk (előtte pedig semmivel nem bántottam meg meg semmi. nem értettem a dolgot de most már min1.)
2009. dec. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!