Mi volt a 3 legrosszabb döntésed az életben?
1. Hogy elakartam felejteni valakit (Szerencsére nem sikerült)
2. Hogy regisztráltam a facebook-ra
3. Hogy hétköznap (nem ezen) hajnali 5-kor keltem.
1. A szakmaválasztásom
2. Hogy engedtem a főnökömnek,amikor kikezdett velem.
3. Hogy összeköltöztem valakivel,akivel boldogtalan vagyok.
- Mások kárán szakítottam egy nagyobb, 7 számjegyű összeget...
- Hamisan tanúztam.
- Tönkre tettem egy házasságot az önzésemmel.
N/26
1. Csatlakoztam a k.rvákhoz (szerencsére már nem tartozom közéjük)
2. Elvesztegeltem 2 évet plázacicaként
3. Véletlenül elhajtottam a szerelmet
1. Általános iskolás koromban nem álltam ki magamért.
A másik kettőt még tartogatom, hátha lesz még a jövőmben olyan dolog, amit akaratlanul el tudok rontani. :)
1. olyannak adtam a szűzességem aki messze nem érdemelte meg
2. feladni a régi énem mások miatt
3. anno meghalt a nagyapám és sosem beszélgettem vele eleget, mert fontosabbnak tartottam pl. gépezni vagy elmászkálni
Hát nem tudom.
1. hogy belekezdtem a jogsiba....holnap megyek vizsgázni 3x, de ha tudom, hogy ilyen nehéz, meg addigra 400 Ft lesz a benzin, akkor el se kezdem.
2. hogy nem vettem komolyan a gimnáziumot... 299 pontom van, és gyakorlatilag minden jó szak 350 pont felett államis.
3. hogy hanyagoltam a nagyszüleim, nagyapám 77 évesen halt meg, senki nem számított erre, pedig elakartam neki mondani, hogy nemsokára meglesz a jogsim.
Ha visszagondolok nem volt, mert az életem így jó nekem ahogy most van, és pont a rossz döntéseim miatt lett ilyen.
Rossz döntés -> Rossz kedv -> Ember aki megvígasztal -> Ember akivel jóba vagyok nagyon (=legjobb barát)
Rossz döntés nélkül talán ez most nem így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!