Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan barátnőd, aki...

Van olyan barátnőd, aki folyton überkedik?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok erre jobb szót megfogalmazni.

Ez a lány folyton nagyobbat akar mondani nálad.

ő minden dj-t ismer a szórakozóhelyeken, és mikor megérkezünk, ő bemegy a dj pulthoz engem meg otthagy egyedül, mert neki annyi ismerőse van.

Nemrégiben beadta, hogy építkezik. Utólag kiderült, hogy az anyja építkezett, ő csak pózolt a kész ház előtt, mintha egyedül húzta volna fel. Egy szóval sem említette, hogy az anyjáék is ott fognak lakni.

Folyton próbálkozik, mindig mondja, hogy ő ennyi embert ismer, tényleg az őrületbe kerget, hogy nem lehet vele normálisan beszélgetni szinte semmiről. Engem egy ideig majmolt ruhák tekintetében, de most kb 4 hónapig nem néztem felé (ő néha keresett), úgy látom leállt. Borzasztó, ahogyan néha előadja magát...

Nem tinik vagyunk már, mégis mintha ovis szinten lenne még mindig. Köszönöm, hogy kiírhattam. :D

2010. nov. 14. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
volt ilyen ismerősöm, de eltávolodtunk egymástól. nem igazán volt közös témánk :)
2010. nov. 14. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen ismerősöm :)
2010. nov. 14. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt, de leépítettem. Idegeimre megy az ilyen viselkedés.
2010. nov. 15. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!