Nektek van ilyen dolgotok?
Figyelt kérdés
Olyanra ami emlékeztet valami fontosra ilyen pl a jegyürü is de én nem erre gondolok .Én olyasmire gondolok mind egy tetoválás vagy egy emlék esetleg egy tárgy .
Bármi jöhet ami nagy jelentéssel bír az életedben.
Vagy segít végigjárni az utat amit választottál ilyesmik
köszönöm :)
2015. dec. 7. 21:54
1/4 anonim válasza:
Engem személy szerint az ilyesmi feldühít mert vagy az elmúlás vagy valami fájó emlék jut eszembe róla.
2/4 anonim válasza:
Rengeteg zene, illatok, egy tetoválás, ruhadarabok... :)
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon sok van, könyvek, zsebóra, apró emlékek...
De nem mindig érzem úgy, hogy érdemes ilyeneket tartani. Vagy túl hozzákötni érzést tárgyakhoz. Nehezebb elengedni valamit amit el kell. Én emiatt dobáltam már ki mérgemen tárgyakat :D De kicsit meg is bántam.
4/4 anonim válasza:
Zene. Rengeteg olyan zeneszámom van,amihez emlékeket kötöttem.
Ezzel csak az a baj,hogy nem mindig pozitívak és sokszor tesznek szomorúvá, hiába szeretem ôket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!