Volt már dolgotok egy INTJ-vel?
(Feltéve, ha tudtátok róla, hogy ő valóban INTJ.)
Kíváncsi vagyok, hogy ezek a feltevések igazak-e, mert én természetesen nem veszem észre magamon az alábbiakat.
Az "Egy INTJ lehet, hogy kedvel téged, ha..." részt kellene figyelembe venni.
Rossz nézni ezt a szemkiszúró kusst, ezért bár a beszámolóm értékében nem fogja az elvárt színvonalat hozni, leírom neked, mit gondolok. Először is azt, hogy mivel külön figyelmeztetnek az iromány poénos(nak szánt) mivoltára, ebben a formában nem kell komolyan venni. A készítője valószínűleg végiggondolta, mik következhetnek a preferenciákhoz köthető jellemvonásokból és az így kapott kismillió lehetőségek legszellemesebbjeit választotta ki, vagy maga is INTJ volt és az egyéni megnyilvánulásait színezte ki kicsit (ill. a kettő kombinációja, ha többen álltak össze). Olyan ez, mint egyfajta karikatúra, egy görbe tükre a "tipikusak" személyiségének. Magyarán megeshet, hogy némelyik pontban magadra ismersz, de hogy közülük nem mind feltétlen INTJ-jellegzetesség, az is biztos.
Mellesleg van egy haverom, akinek jó esélye van a szóban forgó típusba tartozni (teszteletlen, lehet, hogy csak én látom így), s benne messze nincs annyi hűvösség, mint arra a linkelt szöveg következtetni engedné az embert.
Én INTJ vagyok. :D
Az alábbi kijelentésemnek persze nem sok haszna van és meg sem válaszoltam rá a kérdésed, de én egyetlen egy INTJ-t sem ismerek, vagy csak én nem tudok róla. Amúgy nagyon egyszerűen kiderítheted hogy igazak-e a többi INTJ-re is az állítások, random kezd el egyel beszélgetni, de tényleg, írj rá és ismerd meg. GyK-n úgy láttam van egy jópár INTJ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!