Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti féltetek már attól, hogy...

Ti féltetek már attól, hogy sosem fogtok megházasodni és egyedül maradtok életetek végéig?

Figyelt kérdés

Mindjárt 26 vagyok és még barátnőm sincs, amíg mások az én koromban már házasodnak.

Kezd egyre jobban előtörni bennem a pánik, hogy nem fogok találni senkit, pedig nagyon szeretnék.

Amúgy fiú vagyok.

2015. dec. 1. 10:54
 1/1 anonim válasza:
szerintem semmi ok nincs aggodalomra , mostansag ahogy eszrevettem a kornyezetemben nagyon meno dolog lett ez az egesz lanykeres/hazzasag .idovel biztos te is megtalalod az igazit :) en ugy vagyok vele hogy inkabb kesobb es akkor egy rendes hazassag mint egy elhamarkodott .
2015. dec. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!