Ezt az életet szeretné valaki élni nő léttére?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta egyedül élek...nincsenek szüleim,se tesóm. Árván nőttem fel. Volt egy kapcsolatom,mikor kiköltöztem a lakásotthonból,de ő elvette minden pénzem.és bezárva tartott 3 hétig. Munkanélküli voltam 2 évig,és munka után koslattam. Majd azóta is dolgozok,de nincs még se semmim. Albérletre megy el minden. Szépnek tartanak mások,de nem tudok magamra adni... a nap 18 óráját a munkahelyemen töltöm,és még is csak 120ezret kapok. 23 évesen nem járok el szórakozni,se fodrász semmi ilyesmi... szeretnék venni egyszer egy lakást,de sehol sem kapok hitelt. Még magánszemélyektől sem. Pedig minden vágyam,hogy egyszer legyen egy saját lakásom,ahova békésen letehetném a fejem. Egyedül bolyongok a világban,és sajnos nem tudok egyenesre állni,talpra sem....2015. okt. 17. 14:54
2/2 anonim válasza:
Hitelt ne is akarj!
Amit én tennék a helyedben az az hogy közösen bérelnék egy lakást valakivel. Ha barátod nincs, akkor egy veled hasonló helyzetben lévő lánnyal. Így azért ha megoszlanak a költségek tudsz félretenni. Tény és való, szülők nélkül önerőből elkezdeni, nagyon nehéz. A lelki oldalát meg ne firtassuk...nagyon sajnálom a helyzeted. Azért azzal nincs gond szerintem ha nem jársz el szórakozni, meg ide oda, fodrász ilyesmi. De azért adj magadra, egyszer csak megtalál a szerelem, aztán ketten sokkal könnyebb lesz. De én azt mondom ilyenekbe hogy hitel ne menj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!