Szerintetek is szomorú?
Ma az emberek nagy részére már nem mondható hogy élnek.
A gyerekek 5-10 nincsenek tisztában a valósággal .A szüleik az alap dolgokon kívül nem sokat tanítanak nekik.Aztán a mai felnőttek sincsenek túl jó példával.
És mivel az interneten minden fentvan bármit megnézhetnek ami elrontsa a személyiségüket .Milyen ember lesz abból az alsósból aki azt nézi hogy mennek át egy emberen egy tankal.Vagy egy két lány 1 bögre videót (aki nem ismeri az ne is nézze meg ).A fiatalok 10-20 meg már csúnyán fogalmazva el vannak baszva bocsánat de ez a szó pontosan illik rá. Erre a korosztályra inkább nem írok mert akkor olyan hosszú lenne hogy nem olvasnátok el .A felnőttek sem jobbak többségük csak egy üres bábú akilemondott saját magáról
hogy ne térjen el az átlagtól és másokért vagy a munkájáért éli az életét .Aztán vannak akik ezekből az emberekből élnek mivel könnyen irányíthatóak .Persze vannak kivételek és remélem lesznek is.De szerintem nagyon szomorú hogy így elkorcsosult a világ már lassan a sötét középkor szintjén vagyunk.Én nem tudom megérten az ilyen embereket hogy miért akarnak ilyen életet .A legnagyobb bánatom hogy csak ilyen emberek vesznek körül.És ha elmondom a véleményem csak azt mondják
ez hülye szépen fogalmazva .Az én életcélom hogy annyit lássak a világból amennyit csak tudok .Ti hogy vélekedtek erről a témáról ?Kérem a kötekedők ne pazarolják válaszra az idejüket .Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!