Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért ilyen szomoru az életem?

Mért ilyen szomoru az életem?

Figyelt kérdés

ahogy évről évre időseb lettem egyre több problémám volt már mára élni se nincs kedvem eddig soha senkinek nem beszéltem az érzéseimröl mert nincs olyan akinek elmondhatnám anyámal mindég veszekszem igazábol már nem tartom az anyámnak mert ugy kezelt mint egy kutyát ha elmegyek valahová azt a látszatot akkarom kelteni hogy nincs semmilyen problémám kivül nevetek,de közben belül annyira szomoru vagyok hogy azt már nem tudom leírni az öngyilkosságon már sokat gondolkodtam de egyszer az anyámal annyira össze vesztem hogy tényleg meg akkartam tenni de ami korában volt kötél a pincébe már nem volt ott és nem találtam semmit amivel öngyilkos lehetem volna ezt nem tudom hogy isten vagy valami égi dolog játszot közbe de egyvalamire rájöttem hogy ez valami jel lehet és ennek reményében ugy döntdötem hogy élek még,hát ha az élet tartogat valami újat és boldogat,de azota 5 hónap telt el és semmi ugyan olyan szomoru vagyok,lehet hogy igy lesz ez már az életem végéig?Mit kellene tenem hogy egy új és boldog életet élhesek?

17F

2015. nov. 25. 00:47
 1/6 anonim válasza:
Mi hiányzik? Mitől vagy szomorú??
2015. nov. 25. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem se túl szerencsés az életem, szüleimmel sem, de nem a rosszat kell nézni csak, és azon mérgelődni. Nem szabad a kesergésbe fordulni, olyant kell csinálni vagy oda kell menni, ahol jól érzed magad. De neked is kell hogy akarj örülni, persze ha ideges valaki az más, de ki nem szokott bosszús lenni?

És olvasgass lélek erősítő cikkeket, fontos dolog megnyugtatásként és erősítésként.

Pl.

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 25. 11:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogy mi hiányzik?röviden hogy valaki szeresen engem.Sokat vessztetem már 17 évesen de semmit sem kaptam,sok jót tettem másokért,de senki sem visszonyozta.Az évek múlávásal debreszios is letem,önbizalmam nincs mindég egyfajta negativ hozzáállásal csinálok mindent és ugy tekintek magamra mint ha keveseb lennék mint bármelyik más ember a gyerekkorom nagyon szomoru volt és lehet ezért vagyok most ilyen...
2015. nov. 25. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért volt szomorú a gyerekkorod?

Mit nem kaptál másoktól? (milyen a szeretet?).

Te mit adtál másoknak? (mit nem kapsz vissza?)

2015. nov. 26. 01:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezeket nem szeretném le írni:( de mit csináljak hogy boldog legyek ?????????!?!?! Már a focit se szeretem pedig az régen mindég jó kedvre deritet..
2015. nov. 26. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Kapcsold át az agyad egy kicsit!

A boldogság nem azt jelenti, hogy folyton jó dolgok történnek az emberrel, hanem azt, hogy jóban van önmagával. Boldoggá teszi-e önmagát a körülményektől függetlenül.

Azok a rossz dolgok, amik történtek, elmúltak, nem jönnek vissza, többé nem bánthatnak, ezért ne hívd vissza őket erőszakkal. ;-)

Szoktam javasolni, hogy minden nap gyűjts jó dolgokat! Akár leírod egy naplóba, akár lefényképezed, akár fizikailag begyűjtöd (egy szép virágot, egy érdekes kavicsot, stb) és gyűjtsed csak a jókat! Apróságokat. Keresd őket, és halmozd fel! A rossz dolgokon meg át kell siklani, mint a patak a kő felett, könnyedén, gyorsan, és otthagyni, ahol volt. A kis gyűjteményedet vedd elő esténként, és nézd át! Először csak 1-2 dolog lesz benne naponta, utána egyre több és több. Meglátod, hogy ha keresed a jó dolgokat, akkor azok megtalálnak.

Az első időben csak tényleg apróságok lesznek, mint egy emlék a napsütésről, egy finom süti, egy jó alvás, de később jönnek nagyobb dolgok is. Ilyen apró lépésekkel tudod magad boldoggá tenni, hiszen te tudod magad azzá tenni, nem más! :-) Tőled függ, hogy boldog vagy-e, vagy nem. A nehézségek csak kavicsok a mederben, nem maga a patak! Most ez nehéz feladatnak tűnik, de napról napra egyre könnyebb lesz. Legyél boldog!!!!!

2015. nov. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!