Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincs kedvem semmihez?

Miért nincs kedvem semmihez?

Figyelt kérdés
Akárhova elhívnak, nincs kedvem menni. Ma is hívott egyik bnőm h talizzak vele, igent mondtam de egyébként nagyon nincs kedvem elmenni. épp azon gondolkozok h milyen kifogást találjak...de utólag mindig megbánom h ahelyett h a barátaimmal lettem volna inkább itthon ülök a gép és a tv előtt. miért nincs kedvem semmihez? amúgy 15/L vagyok..
2010. márc. 21. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
én is szoktam igy lenni. de sztem menj el nyugodtan bnöddel... nem fogod megbánni:P
2010. márc. 21. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Ismerős...:)

De szerintem menj el, a végére azt fogod mondani, hogy jól érezted magad!:)

2010. márc. 21. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyere át hozzám.Én egy cuki fiu vagyok.Elmehetünk kirándulni,kézenfogva csokolozni.Gondold meg ,budapesti vagyok,és nem ronda.Szerintem.187 cm 78 kg 17/F
2010. márc. 21. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Teljesen így vagyok. Épp hogy leteszem a telefont keresek valami hülye kifogást hogy miért nem tudok elmenni, aztán itthon ülök és tv nézek vagy játszok. Régebben alig lehetett itthon tartani most meg épp hogy ki kell rugdosni a lakásból 15/l
2010. márc. 21. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Igenember-t(Jim carrey),és mondj mindenre igent:)
2010. márc. 21. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálam is van így ,hogy inkább otthon tévézek,netezek,olvasok és akkor inkább lemondom a csajos programokat mert valahogy nincs hangulatom hozzá és ezért sokszor hazudom azt ,hogy nem vagyok jól vagy stb...

De azért kell egy kis társaság és végülis a következő alkalommal már én ajánlom fel ,hogy menjünk el vhová .Lehet ,hogy nálad is így van . (:

14/L

2010. márc. 21. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Velem is sokszor szokott ilyen lenni.Hogy egy pozitív példával szolgáljak:tegnapra meg volt beszélve,hogy megyünk szórakozni valamerre.Természetesen délutánra totál elment a kedvem tőle,reméltem,hogy kibújhatok alóla.Végül elmentem (ilyen esetekben nem szoktam). És mit ne mondjak,örülök,hogy nem hagytam ki,nagyon aranyos sráccal ismerkedtem meg:) Ezek után tuti,hogy többször veszem rá magam az ilyenekre,régen nem volt elég,hogy ezt mondták nekem,tapasztalnom kellett:D Hajrá menj csak mindenhová!:)
2010. márc. 21. 13:53
 8/8 anonim válasza:
szellőztesd ki a szobád és menj ki a szabadba! szippants egy kevés friss levegőt és mozgasd meg magad. Így majd több oxigén kerül a fejedbe és jobb lesz a vérkeringésed is.
2010. márc. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!